Content Marketing Bureau ContentToday logo

Instagram Marketing training door Eliane Roest

Ochtendsessie: Instagram Marketing
van 9.30 tot 12.00 uur

Met ruim 1.000.000 dagelijkse gebruikers in Nederland is Instagram tegenwoordig niet meer weg te denken. Bij de training Instagram Marketing leer je hoe je Instagram een onderdeel maakt van jouw content- en socialmediastrategie. Je leert de ervaring, visie en beleving van jouw merk te visualiseren en te voorzien van een verhaal. Wat is Instagram, hoe bouw je een betrokken Instagram community op en hoe zet je Instagram marketing succesvol in voor jouw organisatie?

In deze training leer je:

 • Hoe Instagram een goede aanvulling wordt op jouw contentstrategie
 • Hoe je een community bouwt op Instagram
 • Hoe je adverteert, campagnes opzet, monitort en resultaten analyseert
 • Engagement op Instagram verhoogd en verbetert
 • Samenwerkt met Instagramers/influencers
 • Praktische tips en handvatten op het gebied van fotobewerking tools
 • Gebruik van hashtags, monitoring en handige smartphone apps
 • Hoe je jouw doelstellingen kunt formuleren en aan de slag gaat met een concreet plan van aanpak

foto eliane-roestOver Eliane Roest
Eliane is social media adviseur en Instagram expert. Dagelijks adviseert zij ondernemers, webshops en bedrijven op het gebied van social media en Instagram in het bijzonder. Doordat ze zelf een gedreven Instagrammer is met ruim 19K+ volgers, kent ze de mogelijkheden en kansen voor organisaties op Instagram als geen ander.

Programma

 • Video en Instagram training Lees meer
 • Instagram Marketing training door Eliane Roest
  Ochtendsessie van 9.30 tot 12.30. Prijs: €199 Lees meer
 • Influencer Marketing door ContentToday
  Lunch presentatie Lees meer
 • Video Marketing training door Pelpina Trip
  Middagsessie van 13.00 tot 15.30. Prijs: €199 Lees meer
 • Vlog Workshop door Pelpina Trip
  Middagsessie 2 van 15.45 tot 17.00. Prijs: €99 Lees meer

Meld je aan
Inschrijven niet meer mogelijkContent Marketing Bureau ContentToday logo

Contentmarketing & Influencermanagement


De huidige wereld van social media, smartphones en social influencers vergt een geheel nieuwe aanpak en denkwijze om te communiceren met de doelgroep. Ons doel is om bedrijven te ondersteunen in de zoektocht naar op maat gesneden content, die de doelgroep wil lezen, zien of horen. Wij geloven daarbij in de bijzondere combinatie van jarenlange kennis van ‘oude’ mediamakers met de creativiteit van een nieuwe generatie influencers.

Met ContentToday bieden wij een platform van content creators dat voor organisaties unieke content bedenkt, maakt en verspreidt via de juiste kanalen. Als schakel tussen merken en influencers vertegenwoordigen wij online magazines, bloggers, vloggers, netwerken, Instagrammers, YouTube-creators, sprekers, presentatoren en artiesten. Wij helpen talentvolle influencers bij de ontwikkeling van hun professionele carrière als influential.

Media

Media


MediaLab Creators

Met MediaLab Creators willen we de ontwikkeling van diverse soorten content en nieuwe formats stimuleren. Ideeën, creativiteit en concrete kansen met elkaar verbinden. Ben je een contentmaker en vertel je vol passie verhalen in tekst, beeld, geluid of video, sluit je dan aan bij ons! Je kunt netwerken, kennis delen in de Academy en ingehuurd worden voor betaalde opdrachten.

~ Lees meer ~

ContentToday Academy

Clinics, masterclasses, trainingen en workshops op het gebied van contentmarketing, influencermarketing, social media en videomarketing volgen? Op 10 oktober vond de eerste editie van ContentToday Academy plaats met Visual Content Marketing als thema. De tweede editie zal in april/mei 2017 plaatsvinden. Binnenkort meer hierover. Wil je een onderwerp aandragen? Mail naar info@contenttoday.nl
Social

Social


Influencermanagement

Wij zijn het managementbureau voor online magazines, bloggers, vloggers, netwerken, Instagrammers, YouTubecreators en artiesten. ContentToday is continu op zoek naar talent en helpt gemotiveerde en gepassioneerde social influencers bij het ontwikkelen van hun carrière als influential. Wil je aan de slag voor leuke merken? Benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen?

~ Lees meer ~

Influencermarketing

We zijn gespecialiseerd in influencermarketing en beschikken over een groot netwerk van social influencers. We weten wie oprecht fan is van jouw merk en op een aansprekende wijze het merkverhaal verder kan vertellen. Met de expertise van onze influencers helpen we merken aan unieke content en dragen we zorg voor een succesvolle merkstrategie. Wil je weten wie de juiste influencers zijn voor jouw merk?

~ Lees meer ~
Content

Content


Strategie & Social Media

Content betekent letterlijk ‘inhoud’. Content marketing is het verhaal dat je vertelt aan jouw doelgroep. Als de inhoud van het verhaal goed is boek je resultaat. Wat wil je vertellen, aan wie en wat zijn de doelstellingen? Hoe zet je social media effectief in? Het hebben van een heldere contentstrategie is een must en wij helpen je daar graag bij. Van strategie, creatie tot uitvoering.

~ Lees meer ~

Contentproductie

Videocontent nodig? Behoefte aan spraakmakende interviews of originele visual content voor Instagram? Wij hebben een eigen productiehuis en werken nauw samen met ons content creators netwerk. Stuk voor stuk getalenteerde contentmakers gespecialiseerd in tekst, beeld, geluid en video. U vraagt, wij draaien!

~ Lees meer ~

Nieuws en blogs

ContentToday logo

Video en Instagram training

ContentToday Academy
Beeldende verhalen overheersen momenteel het social medialandschap. De doelgroep wil zien én ervaren. Dat maakt visual storytelling tegenwoordig zo interessant. ContentToday Academy organiseerde daarom op maandag 10 oktober de VisualContentToday – dag waarop je zoveel mogelijk kennis op kon doen van de twee belangrijkste visual content marketingtools van het moment: Video Marketing en Instagram Marketing.


Lees verder…

ContentToday logo

Interview Pelpina Trip – Video Marketing

Op 10 oktober worden de trainingen Instagram Marketing, Video Marketing en workshop Vloggen in de Metaal Kathedraal in Utrecht gegeven. Pelpina Trip zal op die dag twee sessies verzorgen. We stelden haar een paar vragen hierover om een idee te krijgen wat we die dag kunnen verwachten en waarom het interessant kan zijn om haar training te volgen.


Lees verder…

Contact

Social Media

Contact

TEL:020 - 82 02 129
E-MAIL:INFO@CONTENTTODAY.NL
ADRES:DISTELVLINDER 8, 3544 DW UTRECHT
BANK:NL95RABO0106670603
KVK:67259251
BTW:NL856900217B01
BIC:RABONL2U

Nieuwsbrief

Abonneer nu op onze gratis e-mail nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.