ContentToday Academy

• Training Video Marketing – 1 dag
• Training Influencer Marketing – 1 dag
• Training Social Media Marketing- 1 dag
• Workshop Zakelijk Vloggen -1 dagdeel + Vlog service (NIEUW!)
• Workshop Instagram Marketing – 1 dagdeel
• Workshop Youtube advertising – 1 dagdeel
• Workshop Facebook advertising – 1 dagdeel

Klanten waar we trots op zijn: Exact Business Software, Rabobank, KWF Kankerbestrijding, Welzaam en Illuminata Groep.


ContentToday is in te huren voor trainingen en workshops over contentmarketing, influencermarketing en social media. Een aantal voorbeelden hiervan zijn een masterclass branded entertainment aan Illuminata Media en een inspiratiesessie storytelling voor KWF kankerbestrijding.

Masterclass Branded Entertainment voor Illuminata Media Group

In augustus hebben we de masterclass branded entertainment verzorgd voor Illuminata.tv. Trainees uit Dublin werden zo klaargestoomd voor het werk als channel manager, waarbij zij grote internationale vloggers zullen ondersteunen. Illuminata Media Group werkt samen met grote, internationale YouTube vloggers en helpt ze om hun kanaal zo groot- en professioneel mogelijk op te zetten.


Quote Roos Hes, Country Manager Illuminata Media

“Illuminata Media heeft de masterclass “Branded Entertainment” gevolgd bij de ContentToday Academy. In de training maakte de spreker mooi duidelijk in wat voor een transitie de advertentiewereld zich momenteel bevindt. Met een illustrerende presentatie was hij in staat om alle aanwezigen gedurende de gehele presentatie te blijven boeien en informeren. Zeer zeker een aanrader!”

 

 

Powerinspiratiesessie voor Welzaam

Eind 2015 hebben wij een powerinspiratiesessie gegeven aan medewerkers van Welzaam Vleuten-De Meern.


Quote Sociaal Makelaar Jolanda van den Berg, Welzaam Vleuten-De Meern

“Welzaam Vleuten – De Meern is een sociaal makelorganisatie die zich wil profileren als buurtverbinder. Medewerkers van Welzijn zijn door de ContentTodayAcademy geïnspireerd om in haar communicatie & marketing een volgende stap te nemen. In een powerinspiratiesessie kregen we advies over het belang van een goede communicatie – en marketing strategie en het belang van een goed online platform voor de buurt om te participeren. De praktische tips om ons werk zichtbaar te maken via storytelling, bloggen, instagram en twitter heeft ons veel energie gegeven.”

 

Referenties

Wat anderen zeggen over onze training:Content Marketing Bureau ContentToday logo

Content marketing & storytelling


ContentToday is een creatief storytelling bureau voor aansprekend werk. Van de productie van een commercial of een magazine tot grote events organiseren en jouw social media kanalen beheren: wij fixen het! Wij kunnen (bijna) alles uit onze vingers toveren, maar houden wel altijd onze doelen scherp. Onze missie is namelijk: het gewenste resultaat leveren en een fijne samenwerking met jou aangaan. We creëren ijzersterke (video)content, social media strategieën, creatieve concepten, events, 360-graden campagnes, designs en (retail)activaties. Dit doen we voor klanten die hun doelgroep willen bereiken, raken en aanzetten tot de gewenste actie.
Hier vind je ons werk

We bedenken, we maken en we ontzorgen. En we zijn slechts een telefoontje of mail van jou verwijderd.
Bel of mail: 030 3074939info@contenttoday.nl

Wij werken onder andere voor:

referentie Albert Heijnreferentie BCCreferentie a.s.r. Vastgoedreferentie Colliers Internationalreferentie Gemeente Utrechtreferentie KWFreferentie AVROTROSreferentie Cosmo Hairstylingreferentie Bagels and beans referentie Rabobank referentie Exact Business Software referentie politie referentie The BarnContent

Content


Strategie & Social Media

Content betekent letterlijk ‘inhoud’. Content marketing is het verhaal dat je vertelt aan jouw doelgroep. Als de inhoud van het verhaal goed is boek je resultaat. Wat wil je vertellen, aan wie en wat zijn de doelstellingen? Hoe zet je social media effectief in? Het hebben van een heldere contentstrategie is een must en wij helpen je daar graag bij. Van strategie, creatie tot uitvoering.

~ Lees meer ~

Contentproductie

Videocontent nodig? Behoefte aan spraakmakende interviews of originele visual content voor Instagram? Wij hebben een eigen productiehuis en werken nauw samen met ons content creators netwerk. Stuk voor stuk getalenteerde contentmakers gespecialiseerd in tekst, beeld, geluid en video. U vraagt, wij draaien!

~ Lees meer ~
Social

Social


Events

Wij zien een evenement als het moment om je verhaal te vertellen. In geuren en kleuren. En natuurlijk om de dialoog met de doelgroep aan te gaan. Daarom bedenken en organiseren wij unieke evenementen waarbij we onze klanten volledig ontzorgen. Indien gewenst zetten wij daarbij een passende Youtuber of Instagrammer in uit ons netwerk van 1000+ social influencers op het gebied van food, fashion & lifestyle. Uiteraard zorgen wij voor een stijlvolle aankleding, hospitality, entertainment en live posts op social media. In de afgelopen jaren hebben wij ons gespecialiseerd in de storytelling, branding, merkstrategie, evenementen en promotie van winkelcentra of -gebieden.

~ Lees meer ~

Influencermarketing

We zijn gespecialiseerd in influencermarketing en beschikken over een groot netwerk van social influencers. We weten wie oprecht fan is van jouw merk en op een aansprekende wijze het merkverhaal verder kan vertellen. Met de expertise van onze influencers helpen we merken aan unieke content en dragen we zorg voor een succesvolle merkstrategie. Wil je weten wie de juiste influencers zijn voor jouw merk?

~ Lees meer ~
Media

Media


Videoproductie

Onze filmmakers werken nauw samen met ervaren videomarketeers. Wij richten ons op het produceren van creatieve online videocontent en branded channels voor merken en uitgevers op YouTube, Facebook, Instagram en Linkedin. Van casting, locatiescouting, script tot regie en montage. We maken social-videoseries met pakkende verhalen die de doelgroep raken en bewegen. Daarbij ontwikkelen we niet alleen creatieve formats, maar ook effectieve videomarketingstrategieën en -campagnes. Het videoteam van ContentToday zet zich vol passie in voor uiteenlopende videoproducties.

~ Lees meer ~

Foodlabel CookingToday

ContentToday is zowel contentbureau, -producent als -uitgever. Zo brengen wij eigen ideeën voor medialabels op de markt. Videoplatform CookingToday.nl is ons nieuwe foodlabel, met boeiende en smakelijke videoverhalen rondom het thema food. Niet te missen verhalen waarin de ervaringen en emoties van bijzondere mensen centraal staan. Ons platform is gelanceerd in exclusieve samenwerking met Jacinta Bokma -schrijver van kookboekenbestsellers en foodinspirator- en programmamaker Micheal Abspoel (Man bijt Hond).

~ Lees meer ~

Nieuws

ContentToday logo

Vacature alert! Hostesses gezocht

Over de functie:Wij op zoek naar representatieve hostesses voor verschillende leuke evenementen in diverse centra en luxe shopping malls. Voor de maand oktober zoeken wij meerdere hostesses die beschikbaar zijn op de zaterdagen voor 4 tot 5 uur tussen 11.00 – 17.00 uur. De locatie is Rotterdam.


Lees verder…

ContentToday logo

Vacatures

ContentToday is een creatief contentmarketing & event buro. Wij zijn sterk in het bedenken en uitvoeren van booming concepten en verfrissende marketingstrategieën. Onze klanten zijn verschillende A-merken, diverse winkelgebieden en shoppingmalls. Ons kantoor is gevestigd in Utrecht (Leidsche Rijn).


Lees verder…

Contact

Social Media

Contact

TEL:030 - 307 49 39
E-MAIL:INFO@CONTENTTODAY.NL
ADRES:DISTELVLINDER 8, 3544 DW UTRECHT (LEIDSCHE RIJN)
BANK:NL95RABO0106670603
KVK:67259251
BTW:NL856900217B01
BIC:RABONL2U

Nieuwsbrief

Abonneer nu op onze gratis e-mail nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.