Content Marketing Bureau ContentToday logo

Vacature alert! Hostesses gezocht

Over de functie:Wij op zoek naar representatieve hostesses voor verschillende leuke evenementen in diverse centra en luxe shopping malls. Voor de maand oktober zoeken wij meerdere hostesses die beschikbaar zijn op de zaterdagen voor 4 tot 5 uur tussen 11.00 – 17.00 uur. De locatie is Rotterdam.

In deze functie zal je de bezoekers verwelkomen, ontvangen, wegwijs maken, hapjes, drankjes en goodies uitdelen en klaarzetten.
We zoeken enthousiaste pro-actieve hostesses die van aanpakken houden en graag de handen uit de mouwen steken.
Je gaat in totaal met 3 andere hostesses aan de slag!

Let op: onze voorkeur gaat sterk uit naar kandidaten die het liefst alle vier danwel minimaal twee zaterdagen in oktober beschikbaar zijn!

Functie-eisen:

  • Enige ervaring in de horeca of als hostess.
  • Woonachtig binnen 30 km van Rotterdam.
  • Representatief en verzorgd uiterlijk. Geen zichtbare tattoo of piercings in het gezicht.
  • Klantvriendelijk, extravert, energiek en enthousiast.
  • Confectiemaat t/m 42 ivm beschikbare werkkleding.
  • Leeftijd 20-35 jaar.

Wij bieden:

  • Leuk werk op een mooie locatie in een gezellig team.
  • Een goed marktconform uurloon.
  • Reiskostenvergoeding.
  • Indien tevreden, terugkerende opdrachten.

Contact:
Mail jouw CV en korte motivatie naar joyce@contenttoday.nl ovv ‘Vacature Hostess okt’

Nieuws en blogs

ContentToday logo

Vacature alert! Hostesses gezocht

Over de functie:Wij op zoek naar representatieve hostesses voor verschillende leuke evenementen in diverse centra en luxe shopping malls. Voor de maand oktober zoeken wij meerdere hostesses die beschikbaar zijn op de zaterdagen voor 4 tot 5 uur tussen 11.00 – 17.00 uur. De locatie is Rotterdam.


Lees verder…

ContentToday logo

Vacatures

ContentToday is een creatief contentmarketing & event buro. Wij zijn sterk in het bedenken en uitvoeren van booming concepten en verfrissende marketingstrategieën. Onze klanten zijn verschillende A-merken, diverse winkelgebieden en shoppingmalls. Ons kantoor is gevestigd in Utrecht (Leidsche Rijn).


Lees verder…

ContentToday logo

Video en Instagram training

ContentToday Academy
Beeldende verhalen overheersen momenteel het social medialandschap. De doelgroep wil zien én ervaren. Dat maakt visual storytelling tegenwoordig zo interessant. ContentToday Academy organiseerde daarom op maandag 10 oktober de VisualContentToday – dag waarop je zoveel mogelijk kennis op kon doen van de twee belangrijkste visual content marketingtools van het moment: Video Marketing en Instagram Marketing.


Lees verder…

ContentToday logo

Interview Pelpina Trip – Video Marketing

Op 10 oktober worden de trainingen Instagram Marketing, Video Marketing en workshop Vloggen in de Metaal Kathedraal in Utrecht gegeven. Pelpina Trip zal op die dag twee sessies verzorgen. We stelden haar een paar vragen hierover om een idee te krijgen wat we die dag kunnen verwachten en waarom het interessant kan zijn om haar training te volgen.


Lees verder…

ContentToday logo

Wat te doen als mijn content is gestolen?

Stel je bent net bezig met je dagelijkse ronde blogs lezen, als je plots jouw eigen foto voorbij ziet komen. Al snel blijkt dat ook jouw tekst is overgenomen. Iemand heeft duidelijk jouw content gejat. En nu?

Lees verder…

Contact

Social Media

Contact

TEL:030 - 307 49 39
E-MAIL:INFO@CONTENTTODAY.NL
ADRES:DISTELVLINDER 8, 3544 DW UTRECHT (LEIDSCHE RIJN)
BANK:NL95RABO0106670603
KVK:67259251
BTW:NL856900217B01
BIC:RABONL2U

Nieuwsbrief

Abonneer nu op onze gratis e-mail nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.