Content Marketing Bureau ContentToday logo

ContentToday MediaLab zoekt jongeren (16-20 jr) die Snapchat snappen!

Snapchat je erop los, weet je wie de coolste Snapchatters zijn én lijkt het je leuk om mee te doen aan een onderzoek over het gebruik van Snapchat onder jongeren? Dan zoeken we jou!

ContentToday MediaLab heeft als doel het ontwikkelen van nieuwe mediaformats en het bedenken van effectieve social media strategieën voor merken. Als panellid geef je je mening over de eerste campagnes van Nederlandse merken op Snapchat en beoordeel je Snapchatters. Het is leuk en informatief én je maakt daarbij ook nog eens kans om gratis de leukste festivals in 2016 te bezoeken en kortingen te krijgen op mooie merkproducten. Goede deal toch?

Ben je tussen de 16-20 jaar en lijkt het je leuk om met ons mee te denken over Snapchat en panellid te worden? Je doet mee wanneer je zin en tijd hebt en het kost je niet meer dan 10 minuten voor het beantwoorden van de maandelijkse vragenlijst. Aanmelden kan via: info@contenttoday.nl

Nieuws en blogs

ContentToday logo

Vacatures

ContentToday is een creatief contentmarketing & event buro. Wij zijn sterk in het bedenken en uitvoeren van booming concepten en verfrissende marketingstrategieën. Onze klanten zijn verschillende A-merken, diverse winkelgebieden en shoppingmalls. Ons kantoor is gevestigd in Utrecht (Leidsche Rijn).


Lees verder…

ContentToday logo

Video en Instagram training

ContentToday Academy
Beeldende verhalen overheersen momenteel het social medialandschap. De doelgroep wil zien én ervaren. Dat maakt visual storytelling tegenwoordig zo interessant. ContentToday Academy organiseerde daarom op maandag 10 oktober de VisualContentToday – dag waarop je zoveel mogelijk kennis op kon doen van de twee belangrijkste visual content marketingtools van het moment: Video Marketing en Instagram Marketing.


Lees verder…

ContentToday logo

Interview Pelpina Trip – Video Marketing

Op 10 oktober worden de trainingen Instagram Marketing, Video Marketing en workshop Vloggen in de Metaal Kathedraal in Utrecht gegeven. Pelpina Trip zal op die dag twee sessies verzorgen. We stelden haar een paar vragen hierover om een idee te krijgen wat we die dag kunnen verwachten en waarom het interessant kan zijn om haar training te volgen.


Lees verder…

ContentToday logo

Wat te doen als mijn content is gestolen?

Stel je bent net bezig met je dagelijkse ronde blogs lezen, als je plots jouw eigen foto voorbij ziet komen. Al snel blijkt dat ook jouw tekst is overgenomen. Iemand heeft duidelijk jouw content gejat. En nu?

Lees verder…

Contact

Social Media

Contact

TEL:030 - 307 49 39
E-MAIL:INFO@CONTENTTODAY.NL
ADRES:DISTELVLINDER 8, 3544 DW UTRECHT (LEIDSCHE RIJN)
BANK:NL95RABO0106670603
KVK:67259251
BTW:NL856900217B01
BIC:RABONL2U

Nieuwsbrief

Abonneer nu op onze gratis e-mail nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.