Content Marketing Bureau ContentToday logo
  • nieuws contenttoday header
  • Vacature alert! Hostesses gezocht

    Vacature alert! Hostesses gezocht

  • Vacatures

    Vacatures

Over ons

Ons team

ContentToday is klein genoeg voor een persoonlijke aanpak en groot genoeg voor een full-service aanbod. Ons team bestaat uit een harde kern van een aantal specialisten met daarin onze creatieven, marketingstrategen, eventproducers, contentmakers en videospecialisten.

Waar nodig haken wij freelancers uit onze vaste poel aan en werken wij met een zorgvuldig opgebouwde netwerk van social influencers, stylisten, decorbouwers, kunstenaars, entertainers en artiesten. Wat ons met hen verenigt zijn de volgende kernwaardes:

Wij zijn gedreven
We willen uitblinken, voor onze klanten én voor onszelf, in wie we zijn en wat we doen. Wij rusten niet totdat we het gewenste resultaat hebben bereikt. De passie voor ons vak maakt het verschil.

Wij denken in kansen
We zijn niet bang om vernieuwend, anders dan anders, te denken. Onze lijfspreuk: ‘Niets is onmogelijk. Tenzij het tegendeel bewezen is.’

Wij zijn betrouwbaar
Daarover kunnen we kort zijn: afspraak is afspraak. Als we iets met onze klanten afspreken, doen we het ook echt.

Our story

Martijn Sierhuis & Joyce Pherai, oprichters ContentToday

Joyce wist al vroeg dat ze niets liever wilde dan een rol spelen in de wereld van media -en entertainment. Na haar sporen verdiend te hebben bij de grootste mediabedrijven van Nederland besloot ze haar droom te verwezenlijken: het oprichten van haar eigen bureau. Wat haar drijft is merken een gezicht geven, de doelgroep in beweging krijgen, een unieke klantbeleving creëren en het authentieke verhaal van een organisatie vertellen. Daarbij pakte ze de dingen net iets anders aan. Door haar jarenlange ervaring, kent ze de trends en weet ze feilloos hoe je daarop kunt inspelen. Joyce staat bekend om haar creatieve geest en is een organisatietalent pur sang. Haar superkracht: geen wollige verhalen, maar mooie concepten verpakt in heldere plannen met een aansprekende strategie en doeltreffende branding en promotie. Haar doel is het maximale uit jouw marketingbudget halen en je daarbij volledig ontzorgen.

Martijn raakte al jong gefascineerd door de onbeperkte mogelijkheden van de digitale wereld. Als tiener zat hij achter de Commodore64 muziek en games te ontwikkelen. De keuze voor de ICT wereld was dan ook snel gemaakt. In de jaren 90 voelde hij dat er een onvermijdelijke internet storm op komst was. Hij schreef zich in bij de KVK en startte in 1999 als jonge ondernemer zijn online reclamebureau. Martijn staat intern bekend als de ‘alleskunner’, zijn superkracht: de ijzersterke combinatie van creativiteit en technologie. Hij denkt altijd in mogelijkheden en zoekt haarfijn uit wat er kan en wat er echt werkt om het beste resultaat te behalen. Hij produceert video’s en geeft daarbij sturing aan het videoteam van ContentToday. Maar ook voor het bouwen van interactieve mediazuilen, apps, websites, en design voor kookboeken draait hij zijn handen niet voor om.Content Marketing Bureau ContentToday logo

Content marketing & storytelling


De huidige wereld van social media, smartphones, social influencers en content on demand vraagt om een totaal nieuwe aanpak en denkwijze om optimaal te communiceren met een doelgroep. Het doel van ContentToday is organisaties te ondersteunen in de zoektocht naar op maat gesneden content en beleving. Wij willen de doelgroep iets laten voelen en ze aanzetten tot de gewenste actie. Dit gaat verder dan de grenzen van een scherm. Met de juiste storytelling, op de juiste plek, zodat je de doelgroep in hoofd én hart raakt! Wij geloven daarbij in de krachtige combinatie van jarenlange kennis van ‘oude’ mediamakers en de creativiteit van een nieuwe generatie influencers.
Wij werken onder andere voor:

referentie Albert Heijnreferentie BCCreferentie a.s.r. Vastgoedreferentie Colliers Internationalreferentie Gemeente Utrechtreferentie KWFreferentie AVROTROSreferentie Cosmo Hairstylingreferentie Bagels and beans referentie Rabobank referentie Exact Business Software referentie politie referentie The BarnMedia

Media


Videoproductie

Onze filmmakers werken nauw samen met ervaren videomarketeers. Wij richten ons op het produceren van creatieve online videocontent en branded channels voor merken en uitgevers op YouTube, Facebook, Instagram en Linkedin. Van casting, locatiescouting, script tot regie en montage. We maken social-videoseries met pakkende verhalen die de doelgroep raken en bewegen. Daarbij ontwikkelen we niet alleen creatieve formats, maar ook effectieve videomarketingstrategieën en -campagnes. Het videoteam van ContentToday zet zich vol passie in voor uiteenlopende videoproducties.

~ Lees meer ~

Foodlabel CookingToday

ContentToday is zowel contentbureau, -producent als -uitgever. Zo brengen wij eigen ideeën voor medialabels op de markt. Videoplatform CookingToday.nl is ons nieuwe foodlabel, met boeiende en smakelijke videoverhalen rondom het thema food. Niet te missen verhalen waarin de ervaringen en emoties van bijzondere mensen centraal staan. Ons platform is gelanceerd in exclusieve samenwerking met Jacinta Bokma -schrijver van kookboekenbestsellers en foodinspirator- en programmamaker Micheal Abspoel (Man bijt Hond).

~ Lees meer ~
Social

Social


Events

Wij zien een evenement als het moment om je verhaal te vertellen. In geuren en kleuren. En natuurlijk om de dialoog met de doelgroep aan te gaan. Daarom bedenken en organiseren wij unieke evenementen waarbij we onze klanten volledig ontzorgen. Indien gewenst zetten wij daarbij een passende Youtuber of Instagrammer in uit ons netwerk van 1000+ social influencers op het gebied van food, fashion & lifestyle. Uiteraard zorgen wij voor een stijlvolle aankleding, hospitality, entertainment en live posts op social media. In de afgelopen jaren hebben wij ons gespecialiseerd in de storytelling, branding, merkstrategie, evenementen en promotie van winkelcentra of -gebieden.

~ Lees meer ~

Influencermarketing

We zijn gespecialiseerd in influencermarketing en beschikken over een groot netwerk van social influencers. We weten wie oprecht fan is van jouw merk en op een aansprekende wijze het merkverhaal verder kan vertellen. Met de expertise van onze influencers helpen we merken aan unieke content en dragen we zorg voor een succesvolle merkstrategie. Wil je weten wie de juiste influencers zijn voor jouw merk?

~ Lees meer ~
Content

Content


Strategie & Social Media

Content betekent letterlijk ‘inhoud’. Content marketing is het verhaal dat je vertelt aan jouw doelgroep. Als de inhoud van het verhaal goed is boek je resultaat. Wat wil je vertellen, aan wie en wat zijn de doelstellingen? Hoe zet je social media effectief in? Het hebben van een heldere contentstrategie is een must en wij helpen je daar graag bij. Van strategie, creatie tot uitvoering.

~ Lees meer ~

Contentproductie

Videocontent nodig? Behoefte aan spraakmakende interviews of originele visual content voor Instagram? Wij hebben een eigen productiehuis en werken nauw samen met ons content creators netwerk. Stuk voor stuk getalenteerde contentmakers gespecialiseerd in tekst, beeld, geluid en video. U vraagt, wij draaien!

~ Lees meer ~

Nieuws en blogs

ContentToday logo

Vacature alert! Hostesses gezocht

Over de functie:Wij op zoek naar representatieve hostesses voor verschillende leuke evenementen in diverse centra en luxe shopping malls. Voor de maand oktober zoeken wij meerdere hostesses die beschikbaar zijn op de zaterdagen voor 4 tot 5 uur tussen 11.00 – 17.00 uur. De locatie is Rotterdam.


Lees verder…

ContentToday logo

Vacatures

ContentToday is een creatief contentmarketing & event buro. Wij zijn sterk in het bedenken en uitvoeren van booming concepten en verfrissende marketingstrategieën. Onze klanten zijn verschillende A-merken, diverse winkelgebieden en shoppingmalls. Ons kantoor is gevestigd in Utrecht (Leidsche Rijn).


Lees verder…

Contact

Social Media

Contact

TEL:030 - 307 49 39
E-MAIL:INFO@CONTENTTODAY.NL
ADRES:DISTELVLINDER 8, 3544 DW UTRECHT (LEIDSCHE RIJN)
BANK:NL95RABO0106670603
KVK:67259251
BTW:NL856900217B01
BIC:RABONL2U

Nieuwsbrief

Abonneer nu op onze gratis e-mail nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.