Content Marketing Bureau ContentToday logo
 • nieuws contenttoday header
 • Vacature alert! Hostesses gezocht

  Vacature alert! Hostesses gezocht

 • Vacatures

  Vacatures

Event concepten & merkactivatie

ContentToday is dé geschikte partij voor de marketingcommunicatie van merken, winkelcentra of -gebieden. Wij vertalen strategische marketing door in doeltreffende activaties, off & online campagnes en evenementen!

ContentToday staat bekend als een creatief concept bureau met een ijzersterke combinatie van strategie en technologie. Wij zoomen in op klantprofielen en doelgroepen, kijken naar trends en ontwikkelingen binnen het medialandschap en vangen het DNA van een merk of winkelgebied. Daarmee ontdekken we het unieke verhaal van onze klant. Dankzij onze jarenlange ervaring binnen de retail branche mogen wij verschillende retailers, vastgoedeigenaren en beheerders van winkelcentra of -gebieden tot onze klanten rekenen. Wij zijn gespecialiseerd in het creëren, organiseren en uitvoeren van creatieve merkstrategieën, winkelconcepten, evenementen en complete jaarprogramma’s waarbij we de klant volledig ontzorgen.

Winkelbeleving 2.0

Vanuit een sterk concept, creatief design en een consistente storytelling laden we het merk met doeltreffende campagnes en promotionele acties. Verrassen we de bezoekers met prikkelende events in stijl aangekleed en uitgevoerd door onze hospitality en entertainment team. Waar nodig zetten wij relevante food, fashion & lifestyle influencers (journalisten, bloggers, vloggers) in uit ons netwerk die bijdragen aan een unieke beleving.

Met behulp van social media marketing creëren wij waardevolle content waarmee we het verhaal verder vertellen en verspreiden. Daarbij bieden wij volledige ondersteuning op het gebied van content creatie en social media beheer, zodat er een top-of-mind positie ontstaat. Dit zorgt voor aantrekkingskracht en harde conversie: meer traffic, meer omzet en meer waarde!

Schakel ons in voor…

 • Een goed opgezette professionele merkstrategie met de juiste storytelling, sociale waarde en beleving. Van concept, organisatie tot uitvoering.
 • Complete jaarprogramma’s voor winkelcentra -en gebieden.
 • De organisatie van smaakvolle food, fashion en lifestyle events op maat.
 • Datadriven scan & winacties met retail media-en entertainmentzuilen voor cross-selling en verhogen van traffic en omzet. Wij zorgen voor de plaatsing en volledige coordinatie.
 • Inzet van relevante social influencers en stijlvolle hostessen: Instawalks, meet & greet, videoseries, workshops, kookdemonstraties, foodsafaris en presentatie van modeshows. Dit alles inclusief Social Media Coverage waarbij wij Social Media ondersteuning bieden tijdens het event. Denk daarbij aan live content creatie op locatie met vlogs, social posts, fotoreportage en aftermovies.
 • Unieke leegstandsconcepten: van sfeerverhogende raamprojecties, kinderclubs, pop-up stores tot spectaculaire tijdelijke escaperooms en kunstwerkplaatsen.
 • Het opzetten van een high-end brand event, experience area en shop expeditie. Uiteraard is alles ‘social media savvy’. Het genereren van data is in al onze concepten het sleutelwoord.
 • Thema events, decoratie & styling: wij bieden een ruim aanbod in entertainment voor alle seizoenen, themadagen en feestdagen. Daarbij maken wij de locatie ook nog eens ‘Instaproof’ en zorgen we voor een professionele aanpak wat past de merkbeleving.

Wij hebben o.a. gewerkt voor: Colliers International, CBRE, a.s.r. Vastgoed, BCC, Albert Heijn en Cosmo Hairstyling.

Benieuwd? Bekijk onze cases of informeer naar de mogelijkheden via info@contenttoday.nl of bel naar 020 – 82 02 129Content Marketing Bureau ContentToday logo

Content marketing & storytelling


ContentToday is een creatief storytelling bureau voor aansprekend werk. Van de productie van een commercial of een magazine tot grote events organiseren en jouw social media kanalen beheren: wij fixen het! Wij kunnen (bijna) alles uit onze vingers toveren, maar houden wel altijd onze doelen scherp. Onze missie is namelijk: het gewenste resultaat leveren en een fijne samenwerking met jou aangaan. We creëren ijzersterke (video)content, social media strategieën, creatieve concepten, events, 360-graden campagnes, designs en (retail)activaties. Dit doen we voor klanten die hun doelgroep willen bereiken, raken en aanzetten tot de gewenste actie.
Hier vind je ons werk

We bedenken, we maken en we ontzorgen. En we zijn slechts een telefoontje of mail van jou verwijderd.
Bel of mail: 030 3074939info@contenttoday.nl

Wij werken onder andere voor:

referentie Albert Heijnreferentie BCCreferentie a.s.r. Vastgoedreferentie Colliers Internationalreferentie Gemeente Utrechtreferentie KWFreferentie AVROTROSreferentie Cosmo Hairstylingreferentie Bagels and beans referentie Rabobank referentie Exact Business Software referentie politie referentie The BarnMedia

Media


Videoproductie

Onze filmmakers werken nauw samen met ervaren videomarketeers. Wij richten ons op het produceren van creatieve online videocontent en branded channels voor merken en uitgevers op YouTube, Facebook, Instagram en Linkedin. Van casting, locatiescouting, script tot regie en montage. We maken social-videoseries met pakkende verhalen die de doelgroep raken en bewegen. Daarbij ontwikkelen we niet alleen creatieve formats, maar ook effectieve videomarketingstrategieën en -campagnes. Het videoteam van ContentToday zet zich vol passie in voor uiteenlopende videoproducties.

~ Lees meer ~

Foodlabel CookingToday

ContentToday is zowel contentbureau, -producent als -uitgever. Zo brengen wij eigen ideeën voor medialabels op de markt. Videoplatform CookingToday.nl is ons nieuwe foodlabel, met boeiende en smakelijke videoverhalen rondom het thema food. Niet te missen verhalen waarin de ervaringen en emoties van bijzondere mensen centraal staan. Ons platform is gelanceerd in exclusieve samenwerking met Jacinta Bokma -schrijver van kookboekenbestsellers en foodinspirator- en programmamaker Micheal Abspoel (Man bijt Hond).

~ Lees meer ~
Social

Social


Events

Wij zien een evenement als het moment om je verhaal te vertellen. In geuren en kleuren. En natuurlijk om de dialoog met de doelgroep aan te gaan. Daarom bedenken en organiseren wij unieke evenementen waarbij we onze klanten volledig ontzorgen. Indien gewenst zetten wij daarbij een passende Youtuber of Instagrammer in uit ons netwerk van 1000+ social influencers op het gebied van food, fashion & lifestyle. Uiteraard zorgen wij voor een stijlvolle aankleding, hospitality, entertainment en live posts op social media. In de afgelopen jaren hebben wij ons gespecialiseerd in de storytelling, branding, merkstrategie, evenementen en promotie van winkelcentra of -gebieden.

~ Lees meer ~

Influencermarketing

We zijn gespecialiseerd in influencermarketing en beschikken over een groot netwerk van social influencers. We weten wie oprecht fan is van jouw merk en op een aansprekende wijze het merkverhaal verder kan vertellen. Met de expertise van onze influencers helpen we merken aan unieke content en dragen we zorg voor een succesvolle merkstrategie. Wil je weten wie de juiste influencers zijn voor jouw merk?

~ Lees meer ~
Content

Content


Strategie & Social Media

Content betekent letterlijk ‘inhoud’. Content marketing is het verhaal dat je vertelt aan jouw doelgroep. Als de inhoud van het verhaal goed is boek je resultaat. Wat wil je vertellen, aan wie en wat zijn de doelstellingen? Hoe zet je social media effectief in? Het hebben van een heldere contentstrategie is een must en wij helpen je daar graag bij. Van strategie, creatie tot uitvoering.

~ Lees meer ~

Contentproductie

Videocontent nodig? Behoefte aan spraakmakende interviews of originele visual content voor Instagram? Wij hebben een eigen productiehuis en werken nauw samen met ons content creators netwerk. Stuk voor stuk getalenteerde contentmakers gespecialiseerd in tekst, beeld, geluid en video. U vraagt, wij draaien!

~ Lees meer ~

Nieuws en blogs

ContentToday logo

Vacature alert! Hostesses gezocht

Over de functie:Wij op zoek naar representatieve hostesses voor verschillende leuke evenementen in diverse centra en luxe shopping malls. Voor de maand oktober zoeken wij meerdere hostesses die beschikbaar zijn op de zaterdagen voor 4 tot 5 uur tussen 11.00 – 17.00 uur. De locatie is Rotterdam.


Lees verder…

ContentToday logo

Vacatures

ContentToday is een creatief contentmarketing & event buro. Wij zijn sterk in het bedenken en uitvoeren van booming concepten en verfrissende marketingstrategieën. Onze klanten zijn verschillende A-merken, diverse winkelgebieden en shoppingmalls. Ons kantoor is gevestigd in Utrecht (Leidsche Rijn).


Lees verder…

Contact

Social Media

Contact

TEL:030 - 307 49 39
E-MAIL:INFO@CONTENTTODAY.NL
ADRES:DISTELVLINDER 8, 3544 DW UTRECHT (LEIDSCHE RIJN)
BANK:NL95RABO0106670603
KVK:67259251
BTW:NL856900217B01
BIC:RABONL2U

Nieuwsbrief

Abonneer nu op onze gratis e-mail nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.