Content Marketing Bureau ContentToday logo
 • nieuws contenttoday header
 • Lancering CookingToday

  Lancering CookingToday

 • Video en Instagram training

  Video en Instagram training


Influencermanagement

ContentToday helpt social influencers bij het ontwikkelen van hun professionele carrière als influential, het vergroten van hun bekendheid, biedt ondersteuning bij contentproducties en vertegenwoordigt hen bij pers en merken. Wij bouwen aan een groter publiek en bieden influencers binnen onze eigen Academy exclusieve trainingen en legal support aan.

 

Talent gezocht!


Ben je een gemotiveerde blogger, vlogger, Instagrammer, YouTube-creator, spreker of artiest? Wil je jouw online magazine of netwerk naar een hoger niveau tillen? Denk je dat de wereld jou nog niet heeft ontdekt? Dan zoeken wij jou! ContentToday beschikt over het netwerk, de kennis en de middelen om jou te helpen professioneler en bekender te worden, zodat je straks voor de mooiste merken aan de leukste opdrachten kan werken.

 

Drie redenen om je nu aan te sluiten!

Support

Support


Wij bieden je alle ondersteuning die je nodig hebt. Als influential uit ons netwerk ontvang je ondersteuning op het gebied van styling, (video)productie en legal support in samenwerking met onze partner Miss Legal. In de ContentToday Academy wordt onderling kennis uitgewisseld. Samen met jou bouwen we aan een groter bereik.

Talentmanagement

Talentmanagement


Wij kijken niet alleen maar naar bereik, maar beoordelen of je het talent en de potentie hebt om groter en succesvol(ler) te worden. Onze ervaren artiestenmanager Eline Maarse van MaarseManagement draagt zorg voor de PR van high potentials. Ze is verantwoordelijk voor succesvolle radiocolumns en heeft o.a. Freek Vonk gemanaged vanaf zijn eerste serie tot aan de uitverkochte Heineken Music Hall en zijn Albert Heijn actie.

Groot netwerk

Groot netwerk


ContentToday beschikt over een groot netwerk van mediabedrijven, adverteerders en merken die op zoek zijn naar getalenteerde social influencers. Wij vertegenwoordigen jou bij het aangaan van commerciële samenwerkingen, het voeren van onderhandelingen en het sluiten van overeenkomsten. Jouw belangen en wensen staan hierbij voorop.


Meld je nu aan!

 • Persoonlijke gegevens

 • Website • Social Accounts • Voorkeuren
Content Marketing Bureau ContentToday logo

Content marketing & Videoproducties


De huidige wereld van social media, smartphones, social influencers en content on demand vraagt om een totaal nieuwe aanpak en denkwijze om optimaal te communiceren met een doelgroep. Het doel van ContentToday is organisaties te ondersteunen in de zoektocht naar op maat gesneden content. Content die de doelgroep wil lezen, zien of horen. Wij bieden een platform van contentcreators dat voor organisaties unieke content bedenkt, traceert, maakt en verspreidt. Uiteraard via de juiste kanalen. Wij geloven daarbij in de krachtige combinatie van jarenlange kennis van ‘oude’ mediamakers en de creativiteit van een nieuwe generatie influencers.

Media

Media


Videoproductie

Onze filmmakers werken nauw samen met ervaren videomarketeers. Wij richten ons op het produceren van creatieve online videocontent en branded channels voor merken en uitgevers op YouTube, Facebook, Instagram en Linkedin. Van casting, locatiescouting, script tot regie en montage. We maken social-videoseries met pakkende verhalen die de doelgroep raken en bewegen. Daarbij ontwikkelen we niet alleen creatieve formats, maar ook effectieve videomarketingstrategieën en -campagnes. Het videoteam van ContentToday zet zich vol passie in voor uiteenlopende videoproducties.

~ Lees meer ~

Foodlabel CookingToday

ContentToday is zowel contentbureau, -producent als -uitgever. Zo brengen wij eigen ideeën voor medialabels op de markt. Videoplatform CookingToday.nl is ons nieuwe foodlabel, met boeiende en smakelijke videoverhalen rondom het thema food. Niet te missen verhalen waarin de ervaringen en emoties van bijzondere mensen centraal staan. Ons platform is gelanceerd in exclusieve samenwerking met Jacinta Bokma -schrijver van kookboekenbestsellers en foodinspirator- en programmamaker Micheal Abspoel (Man bijt Hond).

~ Lees meer ~
Social

Social


ContentToday Academy

Wij verzorgen incompany socialmedia- en videomarketing trainingen, clinics en workshops op maat. Je kunt ons ook inschakelen voor de organisatie van een bijzondere teambuildingsdag met inhoud. Een dag waarbij je op ontspannen wijze actuele kennis van socialmedia marketing opdoet, effectief de teamsamenwerking versterkt en unieke (video)content leert maken. NIEUW: de vlogservice. Organisaties kunnen na het volgen van een vlogtraining een onderhoudsabonnement afsluiten voor ondersteuning bij video-editing en -montage.

~ Lees meer ~

Influencermarketing

We zijn gespecialiseerd in influencermarketing en beschikken over een groot netwerk van social influencers. We weten wie oprecht fan is van jouw merk en op een aansprekende wijze het merkverhaal verder kan vertellen. Met de expertise van onze influencers helpen we merken aan unieke content en dragen we zorg voor een succesvolle merkstrategie. Wil je weten wie de juiste influencers zijn voor jouw merk?

~ Lees meer ~
Content

Content


Strategie & Social Media

Content betekent letterlijk ‘inhoud’. Content marketing is het verhaal dat je vertelt aan jouw doelgroep. Als de inhoud van het verhaal goed is boek je resultaat. Wat wil je vertellen, aan wie en wat zijn de doelstellingen? Hoe zet je social media effectief in? Het hebben van een heldere contentstrategie is een must en wij helpen je daar graag bij. Van strategie, creatie tot uitvoering.

~ Lees meer ~

Contentproductie

Videocontent nodig? Behoefte aan spraakmakende interviews of originele visual content voor Instagram? Wij hebben een eigen productiehuis en werken nauw samen met ons content creators netwerk. Stuk voor stuk getalenteerde contentmakers gespecialiseerd in tekst, beeld, geluid en video. U vraagt, wij draaien!

~ Lees meer ~

Nieuws

ContentToday logo

Video en Instagram training

ContentToday Academy
Beeldende verhalen overheersen momenteel het social medialandschap. De doelgroep wil zien én ervaren. Dat maakt visual storytelling tegenwoordig zo interessant. ContentToday Academy organiseerde daarom op maandag 10 oktober de VisualContentToday – dag waarop je zoveel mogelijk kennis op kon doen van de twee belangrijkste visual content marketingtools van het moment: Video Marketing en Instagram Marketing.


Lees verder…

ContentToday logo

Interview Pelpina Trip – Video Marketing

Op 10 oktober worden de trainingen Instagram Marketing, Video Marketing en workshop Vloggen in de Metaal Kathedraal in Utrecht gegeven. Pelpina Trip zal op die dag twee sessies verzorgen. We stelden haar een paar vragen hierover om een idee te krijgen wat we die dag kunnen verwachten en waarom het interessant kan zijn om haar training te volgen.


Lees verder…

Contact

Social Media

Contact

TEL:020 - 82 02 129
E-MAIL:INFO@CONTENTTODAY.NL
ADRES:DISTELVLINDER 8, 3544 DW UTRECHT
BANK:NL95RABO0106670603
KVK:67259251
BTW:NL856900217B01
BIC:RABONL2U

Nieuwsbrief

Abonneer nu op onze gratis e-mail nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.