Content Marketing Bureau ContentToday logo

Persbericht

ContentToday is op 5 januari 2016 gelanceerd! Lees hier het persbericht.

ContentToday; hét platform dat oude en nieuwe generatie influencers samenbrengt

Amsterdam, 5 januari 2016 – Nederlandse communicatieprofessionals zien de toenemende invloed van (social) influencers, maar weten nog niet goed hoe ze hier mee om moeten gaan. Waar vinden ze deze influencers? En hoe bedenken ze samen de juiste content die hun doelgroep aanspreekt? Het vandaag gelanceerde content marketing bureau ContentToday ondersteunt bedrijven in deze zoektocht. Zij introduceren een platform met zowel ‘traditionele’ contentmakers als de nieuwe generatie social influencers. Hierdoor is er een uniek platform van 150+ content creators ontstaan dat organisaties de mogelijkheid biedt om voor ieder project de juiste strategie en content te laten creëren die wordt verspreid via de juiste mediakanalen. ContentToday werkt inmiddels voor KWF Kankerbestrijding en a.s.r. vastgoed.

Fotografie: Christiaan Krouwels | Styling: Pascale Portanger

Content creators netwerk
De unieke samenstelling van traditionele contentmakers (journalisten, redacteuren en documentairemakers) en de nieuwe generatie social influencers als bloggers, vloggers en Instagrammers in haar netwerk zorgt voor het onderscheidend vermogen van ContentToday. 
Per opdracht worden door ContentToday de juiste specialisten op het gebied van tekst, beeld, geluid en video uit het netwerk aangehaakt. Deze teams creëren strategieën, content en multiplatform formats voor (online) magazines, websites, tv-programma’s, radio, online campagnes en social media.

Wij geloven in de combinatie van jarenlange kennis van ‘oude’ mediamakers met de creativiteit van de nieuwe generatie influencers. Door de diversiteit van ons netwerk, maar ook doordat de productie van alle content in ‘eigen huis’ plaatsvindt, zijn wij in staat om laagdrempelige contentproducties aan te bieden en zo budgetten efficiënter in te zetten. Bij ons hebben marketeers geen ‘last’ van verschillende offertes, torenhoge conceptkosten of een eindeloze zoektocht naar de juiste influencers”, aldus Martijn Sierhuis, medeoprichter ContentToday.

Influencer management
De talentvolle influentials die in het ContentToday netwerk worden opgenomen, worden door ContentToday ondersteund bij het ontwikkelen van hun professionele carrière. Zo ontvangen zij ondersteuning op het gebied van productie, legal support in samenwerking met Miss Legal en PR in samenwerking met Maarse Management. In de speciale ContentToday Academy wordt onderling kennis uitgewisseld.

Voor meer informatie over ContentToday kan men terecht op www.contenttoday.nl of een 
e-mail sturen naar info@contenttoday.nl.

Nieuws en blogs

ContentToday logo

Vacature alert! Hostesses gezocht

Over de functie:Wij op zoek naar representatieve hostesses voor verschillende leuke evenementen in diverse centra en luxe shopping malls. Voor de maand oktober zoeken wij meerdere hostesses die beschikbaar zijn op de zaterdagen voor 4 tot 5 uur tussen 11.00 – 17.00 uur. De locatie is Rotterdam.


Lees verder…

ContentToday logo

Vacatures

ContentToday is een creatief contentmarketing & event buro. Wij zijn sterk in het bedenken en uitvoeren van booming concepten en verfrissende marketingstrategieën. Onze klanten zijn verschillende A-merken, diverse winkelgebieden en shoppingmalls. Ons kantoor is gevestigd in Utrecht (Leidsche Rijn).


Lees verder…

ContentToday logo

Video en Instagram training

ContentToday Academy
Beeldende verhalen overheersen momenteel het social medialandschap. De doelgroep wil zien én ervaren. Dat maakt visual storytelling tegenwoordig zo interessant. ContentToday Academy organiseerde daarom op maandag 10 oktober de VisualContentToday – dag waarop je zoveel mogelijk kennis op kon doen van de twee belangrijkste visual content marketingtools van het moment: Video Marketing en Instagram Marketing.


Lees verder…

ContentToday logo

Interview Pelpina Trip – Video Marketing

Op 10 oktober worden de trainingen Instagram Marketing, Video Marketing en workshop Vloggen in de Metaal Kathedraal in Utrecht gegeven. Pelpina Trip zal op die dag twee sessies verzorgen. We stelden haar een paar vragen hierover om een idee te krijgen wat we die dag kunnen verwachten en waarom het interessant kan zijn om haar training te volgen.


Lees verder…

ContentToday logo

Wat te doen als mijn content is gestolen?

Stel je bent net bezig met je dagelijkse ronde blogs lezen, als je plots jouw eigen foto voorbij ziet komen. Al snel blijkt dat ook jouw tekst is overgenomen. Iemand heeft duidelijk jouw content gejat. En nu?

Lees verder…

Contact

Social Media

Contact

TEL:030 - 307 49 39
E-MAIL:INFO@CONTENTTODAY.NL
ADRES:DISTELVLINDER 8, 3544 DW UTRECHT (LEIDSCHE RIJN)
BANK:NL95RABO0106670603
KVK:67259251
BTW:NL856900217B01
BIC:RABONL2U

Nieuwsbrief

Abonneer nu op onze gratis e-mail nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.