Content Marketing Bureau ContentToday logo

Bloggers, vloggers en instagrammers meld je aan!

ContentToday helpt social influencers bij het ontwikkelen van hun professionele carrière als influential, het vergroten van hun bekendheid, biedt ondersteuning bij contentproducties en vertegenwoordigt hen bij pers en merken. Wij bouwen aan een groter publiek en bieden influencers binnen onze eigen Academy exclusieve trainingen en legal support aan.

Talent gezocht!


Ben je een gemotiveerde blogger, vlogger, Instagrammer, YouTube-creator, spreker of artiest? Wil je jouw online magazine of netwerk naar een hoger niveau tillen? Denk je dat de wereld jou nog niet heeft ontdekt? Dan zoeken wij jou! ContentToday beschikt over het netwerk, de kennis en de middelen om jou te helpen professioneler en bekender te worden, zodat je straks voor de mooiste merken aan de leukste opdrachten kan werken.

Drie redenen om je nu aan te sluiten!

Support

Support
 


Wij bieden je alle ondersteuning die je nodig hebt. Als influential uit ons netwerk ontvang je ondersteuning op het gebied van styling, (video)productie en legal support in samenwerking met onze partner Miss Legal. In de ContentToday Academy wordt onderling kennis uitgewisseld. Samen met jou bouwen we aan een groter bereik.

Talentmanagement

Talent management


Wij kijken niet alleen maar naar bereik, maar beoordelen of je het talent en de potentie hebt om groter en succesvol(ler) te worden. Onze ervaren artiestenmanager Eline Maarse van MaarseManagement draagt zorg voor de PR van high potentials. Ze is verantwoordelijk voor succesvolle radiocolumns en heeft o.a. Freek Vonk gemanaged vanaf zijn eerste serie tot aan de uitverkochte Heineken Music Hall en zijn Albert Heijn actie.

Groot netwerk

Groot netwerk


ContentToday beschikt over een groot netwerk van mediabedrijven, adverteerders en merken die op zoek zijn naar getalenteerde social influencers. Wij vertegenwoordigen jou bij het aangaan van commerciële samenwerkingen, het voeren van onderhandelingen en het sluiten van overeenkomsten. Jouw belangen en wensen staan hierbij voorop.


Meld je nu aan!

[contact-form-7 id=”18″ title=”Aanmelden Influencer”]

Nieuws en blogs

ContentToday logo

Vacature alert! Hostesses gezocht

Over de functie:Wij op zoek naar representatieve hostesses voor verschillende leuke evenementen in diverse centra en luxe shopping malls. Voor de maand oktober zoeken wij meerdere hostesses die beschikbaar zijn op de zaterdagen voor 4 tot 5 uur tussen 11.00 – 17.00 uur. De locatie is Rotterdam.


Lees verder…

ContentToday logo

Vacatures

ContentToday is een creatief contentmarketing & event buro. Wij zijn sterk in het bedenken en uitvoeren van booming concepten en verfrissende marketingstrategieën. Onze klanten zijn verschillende A-merken, diverse winkelgebieden en shoppingmalls. Ons kantoor is gevestigd in Utrecht (Leidsche Rijn).


Lees verder…

ContentToday logo

Video en Instagram training

ContentToday Academy
Beeldende verhalen overheersen momenteel het social medialandschap. De doelgroep wil zien én ervaren. Dat maakt visual storytelling tegenwoordig zo interessant. ContentToday Academy organiseerde daarom op maandag 10 oktober de VisualContentToday – dag waarop je zoveel mogelijk kennis op kon doen van de twee belangrijkste visual content marketingtools van het moment: Video Marketing en Instagram Marketing.


Lees verder…

ContentToday logo

Interview Pelpina Trip – Video Marketing

Op 10 oktober worden de trainingen Instagram Marketing, Video Marketing en workshop Vloggen in de Metaal Kathedraal in Utrecht gegeven. Pelpina Trip zal op die dag twee sessies verzorgen. We stelden haar een paar vragen hierover om een idee te krijgen wat we die dag kunnen verwachten en waarom het interessant kan zijn om haar training te volgen.


Lees verder…

ContentToday logo

Wat te doen als mijn content is gestolen?

Stel je bent net bezig met je dagelijkse ronde blogs lezen, als je plots jouw eigen foto voorbij ziet komen. Al snel blijkt dat ook jouw tekst is overgenomen. Iemand heeft duidelijk jouw content gejat. En nu?

Lees verder…

Contact

Social Media

Contact

TEL:030 - 307 49 39
E-MAIL:INFO@CONTENTTODAY.NL
ADRES:DISTELVLINDER 8, 3544 DW UTRECHT (LEIDSCHE RIJN)
BANK:NL95RABO0106670603
KVK:67259251
BTW:NL856900217B01
BIC:RABONL2U

Nieuwsbrief

Abonneer nu op onze gratis e-mail nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.