Content Marketing Bureau ContentToday logo

Social reality serie voor studenten gaat van start!

Van handige tips voor een easy studentenleven tot hilarische vlogs gemaakt tijdens een huisfeest. De vier helden van Studenten.net nemen je 12 weken lang mee in hun studentenleven.

Afgelopen tijd zijn we druk geweest voor Studenten.net, het grootste online platform voor HBO- en WO-studenten in Nederland. Wekenlang hebben we gezocht naar de ‘helden’ van Studenten.net, vier studenten die in een compleet andere levensfase zitten, maar één ding gemeen hebben: ze leggen 12 weken lang alles vast en geven een kijkje in hun studentenleven. Vanaf vandaag gaat het hele project van start.

De helden
Anniek, Willem, Kenza en Rick zijn gekozen tot de helden van Studenten.net. Vanaf deze week posten zij dagelijks iets op hun eigen pagina op Studenten.net. Met persoonlijke (blog)artikelen, foto’s en video’s over de meest uiteenlopende onderwerpen nemen zij je mee in hun leven als student. Van simpele tips voor een easy studentenleven tot hilarische vlogs gemaakt tijdens een huisfeest. Anniek, die op dit moment haar studie aan het uitkiezen is, Willem, die met volle teugen geniet van het studentenleven in Utrecht, Kenza die druk bezig is met sporten en gezondheid of Rick die binnenkort gaat afstuderen. Never a dull moment at Studenten.net dus! Elke dag om 13.00 uur posten zij herkenbare verhalen, nieuwe videos, korte blogs, geluidsfragmenten of een toffe foto.

Zie voorstelfilmpje van één van de helden Willem:

Lights. Camera. Action!
De helden hebben elkaar ontmoet, een fotoshoot gehad en videobeelden geschoten. Vanaf vandaag gaat het project van start en iedereen heeft er heel veel zin in. Aanstaande donderdag worden de helden samen met de officiële lancering van de vernieuwde website van Studenten.net geïntroduceerd en staat een gave launch party gepland. We zijn er dan ook trots op dat ContentToday mee mocht werken aan het project en zijn er donderdag zeker bij om mee te proosten. Anniek, Kenza, Willem en Rick: Succes en have fun! Uiteraard delen we de komende tijd de leukste vlogs en fotos’s op onze social media kanalen en geven we af en toe een kijkje achter de schermen. Volg in ieder geval de verhalen de komende 12 weken op: De helden van Studenten.net

Wil je meer weten over deze case? Mail dan naar info@contenttoday.nl

Nieuws en blogs

ContentToday logo

Vacature alert! Hostesses gezocht

Over de functie:Wij op zoek naar representatieve hostesses voor verschillende leuke evenementen in diverse centra en luxe shopping malls. Voor de maand oktober zoeken wij meerdere hostesses die beschikbaar zijn op de zaterdagen voor 4 tot 5 uur tussen 11.00 – 17.00 uur. De locatie is Rotterdam.


Lees verder…

ContentToday logo

Vacatures

ContentToday is een creatief contentmarketing & event buro. Wij zijn sterk in het bedenken en uitvoeren van booming concepten en verfrissende marketingstrategieën. Onze klanten zijn verschillende A-merken, diverse winkelgebieden en shoppingmalls. Ons kantoor is gevestigd in Utrecht (Leidsche Rijn).


Lees verder…

ContentToday logo

Video en Instagram training

ContentToday Academy
Beeldende verhalen overheersen momenteel het social medialandschap. De doelgroep wil zien én ervaren. Dat maakt visual storytelling tegenwoordig zo interessant. ContentToday Academy organiseerde daarom op maandag 10 oktober de VisualContentToday – dag waarop je zoveel mogelijk kennis op kon doen van de twee belangrijkste visual content marketingtools van het moment: Video Marketing en Instagram Marketing.


Lees verder…

ContentToday logo

Interview Pelpina Trip – Video Marketing

Op 10 oktober worden de trainingen Instagram Marketing, Video Marketing en workshop Vloggen in de Metaal Kathedraal in Utrecht gegeven. Pelpina Trip zal op die dag twee sessies verzorgen. We stelden haar een paar vragen hierover om een idee te krijgen wat we die dag kunnen verwachten en waarom het interessant kan zijn om haar training te volgen.


Lees verder…

ContentToday logo

Wat te doen als mijn content is gestolen?

Stel je bent net bezig met je dagelijkse ronde blogs lezen, als je plots jouw eigen foto voorbij ziet komen. Al snel blijkt dat ook jouw tekst is overgenomen. Iemand heeft duidelijk jouw content gejat. En nu?

Lees verder…

Contact

Social Media

Contact

TEL:030 - 307 49 39
E-MAIL:INFO@CONTENTTODAY.NL
ADRES:DISTELVLINDER 8, 3544 DW UTRECHT (LEIDSCHE RIJN)
BANK:NL95RABO0106670603
KVK:67259251
BTW:NL856900217B01
BIC:RABONL2U

Nieuwsbrief

Abonneer nu op onze gratis e-mail nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.