Content Marketing Bureau ContentToday logo

Video Marketing training door Pelpina Trip

Middagsessie 1: Video Marketing Training
Van 13.00 tot 15.30 uur

Online video: ingewikkeld en duur. Toch? Welnee. Het is nog nooit zo goedkoop en zo gemakkelijk geweest om online video’s te schieten, editen, en distribueren. Tegenwoordig kan bijna iedereen een videootje schieten en editen. Alles wat je nodig hebt is je smartphone. Maar … lang niet iedereen kan een videootje maken die aandacht trekt van de juiste kijkers én z’n doel bereikt!

Over 2 jaar bestaat bijna 70% van het internet verkeer uit online video. Toch bestaat er nog een drempel om video meteen in te zetten. Want…waar begin je? Wat is de ‘formule’ voor een succesvolle videostrategie? En je houdt ook al Twitter, Facebook en Instagram bij….moet je nu ook nog wat beginnen op YouTube?

In deze VisualContentToday training laat Pelpina je zien waarom video onmisbaar is in je marketing, en dat online video helemaal niet zo lastig of duur hoeft te zijn. Bovendien geeft ze belangrijke tips en tools mee voor een succesvolle video strategie.

Wanneer zet ik video in? Kan ik ook zelf de video’s maken, of moet ik het overlaten aan een professioneel productie bedrijf? En hoe zorg ik ervoor dat de juiste mensen mijn video vinden?

Volg Pelpina’s training, en loop geïnspireerd weg om aan de slag te gaan met video!

In deze training leer je:

 • Hoe/waarom je video goed kunt inzetten voor jouw doel/merk/bedrijf
 • De belangrijkste aspecten van een goede video
 • Hoe je een video goed kunt plannen, van script tot productie en marketing
 • Een duidelijk inzicht in verschillende video platforms, van YouTube tot Snapchat
 • De belangrijkste dingen waar je op moet letten als je een video uploadt
 • De grootste do’s en dont’s op YouTube
 • Basis SEO technieken voor video (voornamelijk YouTube)
 • Waar je op moet letten bij een samenwerking met influencers, hoe je je video’s het beste verspreidt en de juiste mensen bereikt

foto - pelpinaOver Pelpina
Pelpina Trip produceert video’s voor Frankwatching. Ze heeft een TV/video productie- en advies bedrijf waarbij ze zich specialiseert in online video, presentatie, en online video marketing.
Pelpina was een aantal jaren dagelijks te zien op Amerikaans TV nieuws als social media reporter, waarbij ze haar social media expertise heeft kunnen combineren met haar passie voor TV en video. Daarna heeft Pelpina haar succesvolle podcast ‘WebBeat.TV’ gepresenteerd/geproduceerd, en ze maakt nu video’s voor o.a. About.com, CW, en andere bedrijven/organisaties.

Programma

 • Video en Instagram training Lees meer
 • Instagram Marketing training door Eliane Roest
  Ochtendsessie van 9.30 tot 12.30. Prijs: €199 Lees meer
 • Influencer Marketing door ContentToday
  Lunch presentatie Lees meer
 • Video Marketing training door Pelpina Trip
  Middagsessie van 13.00 tot 15.30. Prijs: €199 Lees meer
 • Vlog Workshop door Pelpina Trip
  Middagsessie 2 van 15.45 tot 17.00. Prijs: €99 Lees meer

Meld je aan
Inschrijven niet meer mogelijkContent Marketing Bureau ContentToday logo

Content marketing & storytelling


De huidige wereld van social media, smartphones, social influencers en content on demand vraagt om een totaal nieuwe aanpak en denkwijze om optimaal te communiceren met een doelgroep. Het doel van ContentToday is organisaties te ondersteunen in de zoektocht naar op maat gesneden content en beleving. Wij willen de doelgroep iets laten voelen en ze aanzetten tot de gewenste actie. Dit gaat verder dan de grenzen van een scherm. Met de juiste storytelling, op de juiste plek, zodat je de doelgroep in hoofd én hart raakt! Wij geloven daarbij in de krachtige combinatie van jarenlange kennis van ‘oude’ mediamakers en de creativiteit van een nieuwe generatie influencers.
Wij werken onder andere voor:

referentie Albert Heijnreferentie BCCreferentie a.s.r. Vastgoedreferentie Colliers Internationalreferentie Gemeente Utrechtreferentie KWFreferentie AVROTROSreferentie Cosmo Hairstylingreferentie Bagels and beans referentie Rabobank referentie Exact Business Software referentie politie referentie The BarnMedia

Media


Videoproductie

Onze filmmakers werken nauw samen met ervaren videomarketeers. Wij richten ons op het produceren van creatieve online videocontent en branded channels voor merken en uitgevers op YouTube, Facebook, Instagram en Linkedin. Van casting, locatiescouting, script tot regie en montage. We maken social-videoseries met pakkende verhalen die de doelgroep raken en bewegen. Daarbij ontwikkelen we niet alleen creatieve formats, maar ook effectieve videomarketingstrategieën en -campagnes. Het videoteam van ContentToday zet zich vol passie in voor uiteenlopende videoproducties.

~ Lees meer ~

Foodlabel CookingToday

ContentToday is zowel contentbureau, -producent als -uitgever. Zo brengen wij eigen ideeën voor medialabels op de markt. Videoplatform CookingToday.nl is ons nieuwe foodlabel, met boeiende en smakelijke videoverhalen rondom het thema food. Niet te missen verhalen waarin de ervaringen en emoties van bijzondere mensen centraal staan. Ons platform is gelanceerd in exclusieve samenwerking met Jacinta Bokma -schrijver van kookboekenbestsellers en foodinspirator- en programmamaker Micheal Abspoel (Man bijt Hond).

~ Lees meer ~
Social

Social


Events

Wij zien een evenement als het moment om je verhaal te vertellen. In geuren en kleuren. En natuurlijk om de dialoog met de doelgroep aan te gaan. Daarom bedenken en organiseren wij unieke evenementen waarbij we onze klanten volledig ontzorgen. Indien gewenst zetten wij daarbij een passende Youtuber of Instagrammer in uit ons netwerk van 1000+ social influencers op het gebied van food, fashion & lifestyle. Uiteraard zorgen wij voor een stijlvolle aankleding, hospitality, entertainment en live posts op social media. In de afgelopen jaren hebben wij ons gespecialiseerd in de storytelling, branding, merkstrategie, evenementen en promotie van winkelcentra of -gebieden.

~ Lees meer ~

Influencermarketing

We zijn gespecialiseerd in influencermarketing en beschikken over een groot netwerk van social influencers. We weten wie oprecht fan is van jouw merk en op een aansprekende wijze het merkverhaal verder kan vertellen. Met de expertise van onze influencers helpen we merken aan unieke content en dragen we zorg voor een succesvolle merkstrategie. Wil je weten wie de juiste influencers zijn voor jouw merk?

~ Lees meer ~
Content

Content


Strategie & Social Media

Content betekent letterlijk ‘inhoud’. Content marketing is het verhaal dat je vertelt aan jouw doelgroep. Als de inhoud van het verhaal goed is boek je resultaat. Wat wil je vertellen, aan wie en wat zijn de doelstellingen? Hoe zet je social media effectief in? Het hebben van een heldere contentstrategie is een must en wij helpen je daar graag bij. Van strategie, creatie tot uitvoering.

~ Lees meer ~

Contentproductie

Videocontent nodig? Behoefte aan spraakmakende interviews of originele visual content voor Instagram? Wij hebben een eigen productiehuis en werken nauw samen met ons content creators netwerk. Stuk voor stuk getalenteerde contentmakers gespecialiseerd in tekst, beeld, geluid en video. U vraagt, wij draaien!

~ Lees meer ~

Nieuws en blogs

ContentToday logo

Vacature alert! Hostesses gezocht

Over de functie:Wij op zoek naar representatieve hostesses voor verschillende leuke evenementen in diverse centra en luxe shopping malls. Voor de maand oktober zoeken wij meerdere hostesses die beschikbaar zijn op de zaterdagen voor 4 tot 5 uur tussen 11.00 – 17.00 uur. De locatie is Rotterdam.


Lees verder…

ContentToday logo

Vacatures

ContentToday is een creatief contentmarketing & event buro. Wij zijn sterk in het bedenken en uitvoeren van booming concepten en verfrissende marketingstrategieën. Onze klanten zijn verschillende A-merken, diverse winkelgebieden en shoppingmalls. Ons kantoor is gevestigd in Utrecht (Leidsche Rijn).


Lees verder…

Contact

Social Media

Contact

TEL:030 - 307 49 39
E-MAIL:INFO@CONTENTTODAY.NL
ADRES:DISTELVLINDER 8, 3544 DW UTRECHT (LEIDSCHE RIJN)
BANK:NL95RABO0106670603
KVK:67259251
BTW:NL856900217B01
BIC:RABONL2U

Nieuwsbrief

Abonneer nu op onze gratis e-mail nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.