Content Marketing Bureau ContentToday logo

Vlog Workshop door Pelpina Trip

Middagsessie 2: Vlog Workshop: Vloggen. Het nieuwe bloggen?
Van 15.45 tot 17.00 uur

Schrijven gaat je makkelijk af. Maar hetzelfde verhaal voor een camera houden, is andere koek! In deze workshop leert Pelpina je de basics van het vloggen. Hoe kom je natuurlijk over op camera? Hoe kun je low-budget schieten, editen en uploaden met je smartphone? En hoe maak je je vlog inhoudelijk sterk? Het komt allemaal aan bod in deze hands-on vlog workshop. Neem je smartphone mee, en loop weg met een hoop kennis en inspiratie!

foto - pelpinaOver Pelpina
Pelpina Trip produceert video’s voor Frankwatching. Ze heeft een TV/video productie- en advies bedrijf waarbij ze zich specialiseert in online video, presentatie, en online video marketing.
Pelpina was een aantal jaren dagelijks te zien op Amerikaans TV nieuws als social media reporter, waarbij ze haar social media expertise heeft kunnen combineren met haar passie voor TV en video. Daarna heeft Pelpina haar succesvolle podcast ‘WebBeat.TV’ gepresenteerd/geproduceerd, en ze maakt nu video’s voor o.a. About.com, CW, en andere bedrijven/organisaties.

Programma

 • Video en Instagram training Lees meer
 • Instagram Marketing training door Eliane Roest
  Ochtendsessie van 9.30 tot 12.30. Prijs: €199 Lees meer
 • Influencer Marketing door ContentToday
  Lunch presentatie Lees meer
 • Video Marketing training door Pelpina Trip
  Middagsessie van 13.00 tot 15.30. Prijs: €199 Lees meer
 • Vlog Workshop door Pelpina Trip
  Middagsessie 2 van 15.45 tot 17.00. Prijs: €99 Lees meer

Meld je aan
Inschrijven niet meer mogelijkContent Marketing Bureau ContentToday logo

Content marketing & Videoproducties


De huidige wereld van social media, smartphones, social influencers en content on demand vraagt om een totaal nieuwe aanpak en denkwijze om optimaal te communiceren met een doelgroep. Het doel van ContentToday is organisaties te ondersteunen in de zoektocht naar op maat gesneden content. Content die de doelgroep wil lezen, zien of horen. Wij bieden een platform van contentcreators dat voor organisaties unieke content bedenkt, traceert, maakt en verspreidt. Uiteraard via de juiste kanalen. Wij geloven daarbij in de krachtige combinatie van jarenlange kennis van ‘oude’ mediamakers en de creativiteit van een nieuwe generatie influencers.

Media

Media


Videoproductie

Onze filmmakers werken nauw samen met ervaren videomarketeers. Wij richten ons op het produceren van creatieve online videocontent en branded channels voor merken en uitgevers op YouTube, Facebook, Instagram en Linkedin. Van casting, locatiescouting, script tot regie en montage. We maken social-videoseries met pakkende verhalen die de doelgroep raken en bewegen. Daarbij ontwikkelen we niet alleen creatieve formats, maar ook effectieve videomarketingstrategieën en -campagnes. Het videoteam van ContentToday zet zich vol passie in voor uiteenlopende videoproducties.

~ Lees meer ~

Foodlabel CookingToday

ContentToday is zowel contentbureau, -producent als -uitgever. Zo brengen wij eigen ideeën voor medialabels op de markt. Videoplatform CookingToday.nl is ons nieuwe foodlabel, met boeiende en smakelijke videoverhalen rondom het thema food. Niet te missen verhalen waarin de ervaringen en emoties van bijzondere mensen centraal staan. Ons platform is gelanceerd in exclusieve samenwerking met Jacinta Bokma -schrijver van kookboekenbestsellers en foodinspirator- en programmamaker Micheal Abspoel (Man bijt Hond).

~ Lees meer ~
Social

Social


ContentToday Academy

Wij verzorgen incompany socialmedia- en videomarketing trainingen, clinics en workshops op maat. Je kunt ons ook inschakelen voor de organisatie van een bijzondere teambuildingsdag met inhoud. Een dag waarbij je op ontspannen wijze actuele kennis van socialmedia marketing opdoet, effectief de teamsamenwerking versterkt en unieke (video)content leert maken. NIEUW: de vlogservice. Organisaties kunnen na het volgen van een vlogtraining een onderhoudsabonnement afsluiten voor ondersteuning bij video-editing en -montage.

~ Lees meer ~

Influencermarketing

We zijn gespecialiseerd in influencermarketing en beschikken over een groot netwerk van social influencers. We weten wie oprecht fan is van jouw merk en op een aansprekende wijze het merkverhaal verder kan vertellen. Met de expertise van onze influencers helpen we merken aan unieke content en dragen we zorg voor een succesvolle merkstrategie. Wil je weten wie de juiste influencers zijn voor jouw merk?

~ Lees meer ~
Content

Content


Strategie & Social Media

Content betekent letterlijk ‘inhoud’. Content marketing is het verhaal dat je vertelt aan jouw doelgroep. Als de inhoud van het verhaal goed is boek je resultaat. Wat wil je vertellen, aan wie en wat zijn de doelstellingen? Hoe zet je social media effectief in? Het hebben van een heldere contentstrategie is een must en wij helpen je daar graag bij. Van strategie, creatie tot uitvoering.

~ Lees meer ~

Contentproductie

Videocontent nodig? Behoefte aan spraakmakende interviews of originele visual content voor Instagram? Wij hebben een eigen productiehuis en werken nauw samen met ons content creators netwerk. Stuk voor stuk getalenteerde contentmakers gespecialiseerd in tekst, beeld, geluid en video. U vraagt, wij draaien!

~ Lees meer ~

Nieuws en blogs

ContentToday logo

Video en Instagram training

ContentToday Academy
Beeldende verhalen overheersen momenteel het social medialandschap. De doelgroep wil zien én ervaren. Dat maakt visual storytelling tegenwoordig zo interessant. ContentToday Academy organiseerde daarom op maandag 10 oktober de VisualContentToday – dag waarop je zoveel mogelijk kennis op kon doen van de twee belangrijkste visual content marketingtools van het moment: Video Marketing en Instagram Marketing.


Lees verder…

ContentToday logo

Interview Pelpina Trip – Video Marketing

Op 10 oktober worden de trainingen Instagram Marketing, Video Marketing en workshop Vloggen in de Metaal Kathedraal in Utrecht gegeven. Pelpina Trip zal op die dag twee sessies verzorgen. We stelden haar een paar vragen hierover om een idee te krijgen wat we die dag kunnen verwachten en waarom het interessant kan zijn om haar training te volgen.


Lees verder…

Contact

Social Media

Contact

TEL:020 - 82 02 129
E-MAIL:INFO@CONTENTTODAY.NL
ADRES:DISTELVLINDER 8, 3544 DW UTRECHT
BANK:NL95RABO0106670603
KVK:67259251
BTW:NL856900217B01
BIC:RABONL2U

Nieuwsbrief

Abonneer nu op onze gratis e-mail nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.