Content Marketing Bureau ContentToday logo
  • nieuws contenttoday header
  • Vacature alert! Hostesses gezocht

    Vacature alert! Hostesses gezocht

  • Vacatures

    Vacatures

Content Marketing Bureau

Content marketing bureau

Binnen ons content marketing bureau draait alles om storytelling en het creëren en verspreiden van diverse soorten content.Uiteraard via de juiste kanalen aan de juiste doelgroep. Daarbij kun je denken aan teksten, maar ook aan foto’s, video’s en events. Daarvoor maken we gebruik van ons eigen netwerk van 1.000+ social influencers en hebben we de beschikking over onze eigen productiehuis.

Elke vorm van content kan op deze manier als maatwerk worden geleverd. Bij ons ben je ook aan het juiste adres voor het bedenken van een content strategie, social media management en event organisatie. De online en offline wereld zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De één kan niet zonder de ander. In een snel veranderende mediawereld zoeken wij daarom haarfijn uit wat er kan en wat er werkt. Wij denken buiten de geijkte paden en werken binnen de gestelde kaders om het beste resultaat voor onze klanten te bereiken.

Dit kan in de vorm van een tekst zijn of videomateriaal in de vorm van een visual of een interview. Een belangrijke voorwaarde voor succesvolle content is dat deze de doelgroep op de juiste manier aanspreekt. Om dat te kunnen bereiken heb je een strategie nodig waarin zowel de doelgroep als de wijze van inzetten bepaald worden. Ook daarvoor staan onze specialisten graag voor je klaar. We zorgen er dan ook altijd voor dat jouw verhaal op effectieve wijze wordt verteld.

Content Marketing Bureau

Creatief content marketing bureau

Als ervaren social media bureau ben je bij ContentToday ook aan het juiste adres voor de productie van de content en ondersteuning op social media tijdens live events. Daarbij maakt het natuurlijk niet uit of het gaat om het produceren van een maatwerk tekst of een originele video. Elke merk heeft namelijk zijn eigen specifieke wensen als het aankomt op planning en strategie. Daarbij moet niet alleen het doel van de inhoud worden bepaald, maar ook via welk kanaal het wordt verspreidt.

Natuurlijk staan we ook voor je klaar als je waarde hecht aan een advies omtrent content planning via social media. Bij ContentToday beschikken we over een ervaren team community managers die je graag op weg helpen. Daarnaast kunnen we tevens gebruik maken van veel interne kennis. Ons team bestaat dan bijvoorbeeld ook uit ervaren copywriters, infographic designers, videoproducten, eventmanagers,en fotografen. Zo bieden we full-service zonder dat je gebruik hoeft te maken van verschillende aanspreekpunten.

Binnen ons influencer marketing bureau hebben we ook de beschikking over diverse succesvolle influencers die jouw merk naar een hoger niveau kunnen brengen. Door onze ruime ervaring en brede netwerk, weten we precies de juiste influencer te selecteren voor jouw merk. Als marketing manager zijn we je dan ook graag zo breed mogelijk van dienst. Neem vrijblijvend contact op met ContentToday als je interesse hebt in één van de diensten die ons content marketing bureau aanbiedt. We informeren je graag over de uitgebreide mogelijkheden.Content Marketing Bureau ContentToday logo

Content marketing & storytelling


ContentToday is een creatief storytelling bureau voor aansprekend werk. Van de productie van een commercial of een magazine tot grote events organiseren en jouw social media kanalen beheren: wij fixen het! Wij kunnen (bijna) alles uit onze vingers toveren, maar houden wel altijd onze doelen scherp. Onze missie is namelijk: het gewenste resultaat leveren en een fijne samenwerking met jou aangaan. We creëren ijzersterke (video)content, social media strategieën, creatieve concepten, events, 360-graden campagnes, designs en (retail)activaties. Dit doen we voor klanten die hun doelgroep willen bereiken, raken en aanzetten tot de gewenste actie.
Hier vind je ons werk

We bedenken, we maken en we ontzorgen. En we zijn slechts een telefoontje of mail van jou verwijderd.
Bel of mail: 030 3074939info@contenttoday.nl

Wij werken onder andere voor:

referentie Albert Heijnreferentie BCCreferentie a.s.r. Vastgoedreferentie Colliers Internationalreferentie Gemeente Utrechtreferentie KWFreferentie AVROTROSreferentie Cosmo Hairstylingreferentie Bagels and beans referentie Rabobank referentie Exact Business Software referentie politie referentie The BarnMedia

Media


Videoproductie

Onze filmmakers werken nauw samen met ervaren videomarketeers. Wij richten ons op het produceren van creatieve online videocontent en branded channels voor merken en uitgevers op YouTube, Facebook, Instagram en Linkedin. Van casting, locatiescouting, script tot regie en montage. We maken social-videoseries met pakkende verhalen die de doelgroep raken en bewegen. Daarbij ontwikkelen we niet alleen creatieve formats, maar ook effectieve videomarketingstrategieën en -campagnes. Het videoteam van ContentToday zet zich vol passie in voor uiteenlopende videoproducties.

~ Lees meer ~

Foodlabel CookingToday

ContentToday is zowel contentbureau, -producent als -uitgever. Zo brengen wij eigen ideeën voor medialabels op de markt. Videoplatform CookingToday.nl is ons nieuwe foodlabel, met boeiende en smakelijke videoverhalen rondom het thema food. Niet te missen verhalen waarin de ervaringen en emoties van bijzondere mensen centraal staan. Ons platform is gelanceerd in exclusieve samenwerking met Jacinta Bokma -schrijver van kookboekenbestsellers en foodinspirator- en programmamaker Micheal Abspoel (Man bijt Hond).

~ Lees meer ~
Social

Social


Events

Wij zien een evenement als het moment om je verhaal te vertellen. In geuren en kleuren. En natuurlijk om de dialoog met de doelgroep aan te gaan. Daarom bedenken en organiseren wij unieke evenementen waarbij we onze klanten volledig ontzorgen. Indien gewenst zetten wij daarbij een passende Youtuber of Instagrammer in uit ons netwerk van 1000+ social influencers op het gebied van food, fashion & lifestyle. Uiteraard zorgen wij voor een stijlvolle aankleding, hospitality, entertainment en live posts op social media. In de afgelopen jaren hebben wij ons gespecialiseerd in de storytelling, branding, merkstrategie, evenementen en promotie van winkelcentra of -gebieden.

~ Lees meer ~

Influencermarketing

We zijn gespecialiseerd in influencermarketing en beschikken over een groot netwerk van social influencers. We weten wie oprecht fan is van jouw merk en op een aansprekende wijze het merkverhaal verder kan vertellen. Met de expertise van onze influencers helpen we merken aan unieke content en dragen we zorg voor een succesvolle merkstrategie. Wil je weten wie de juiste influencers zijn voor jouw merk?

~ Lees meer ~
Content

Content


Strategie & Social Media

Content betekent letterlijk ‘inhoud’. Content marketing is het verhaal dat je vertelt aan jouw doelgroep. Als de inhoud van het verhaal goed is boek je resultaat. Wat wil je vertellen, aan wie en wat zijn de doelstellingen? Hoe zet je social media effectief in? Het hebben van een heldere contentstrategie is een must en wij helpen je daar graag bij. Van strategie, creatie tot uitvoering.

~ Lees meer ~

Contentproductie

Videocontent nodig? Behoefte aan spraakmakende interviews of originele visual content voor Instagram? Wij hebben een eigen productiehuis en werken nauw samen met ons content creators netwerk. Stuk voor stuk getalenteerde contentmakers gespecialiseerd in tekst, beeld, geluid en video. U vraagt, wij draaien!

~ Lees meer ~

Nieuws en blogs

ContentToday logo

Vacature alert! Hostesses gezocht

Over de functie:Wij op zoek naar representatieve hostesses voor verschillende leuke evenementen in diverse centra en luxe shopping malls. Voor de maand oktober zoeken wij meerdere hostesses die beschikbaar zijn op de zaterdagen voor 4 tot 5 uur tussen 11.00 – 17.00 uur. De locatie is Rotterdam.


Lees verder…

ContentToday logo

Vacatures

ContentToday is een creatief contentmarketing & event buro. Wij zijn sterk in het bedenken en uitvoeren van booming concepten en verfrissende marketingstrategieën. Onze klanten zijn verschillende A-merken, diverse winkelgebieden en shoppingmalls. Ons kantoor is gevestigd in Utrecht (Leidsche Rijn).


Lees verder…

Contact

Social Media

Contact

TEL:030 - 307 49 39
E-MAIL:INFO@CONTENTTODAY.NL
ADRES:DISTELVLINDER 8, 3544 DW UTRECHT (LEIDSCHE RIJN)
BANK:NL95RABO0106670603
KVK:67259251
BTW:NL856900217B01
BIC:RABONL2U

Nieuwsbrief

Abonneer nu op onze gratis e-mail nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.