Content Marketing Bureau ContentToday logo
  • nieuws contenttoday header
  • Vacature alert! Hostesses gezocht

    Vacature alert! Hostesses gezocht

  • Vacatures

    Vacatures

Social Media Bureau

Social media bureau ContentToday

ContentToday is hét social media bureau voor marketing -en communicatie manager en brand marketeers. Wij zijn een creatief concept bureau met een ijzersterke combinatie van strategie, innovatie en technologie. De online en offline wereld zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De één kan niet zonder de ander. In een snel veranderende mediawereld zoeken wij daarom haarfijn uit wat er kan en wat er werkt. Wij denken buiten de geijkte paden en werken binnen de gestelde kaders om het beste resultaat voor onze klanten te bereiken.

Natuurlijk leveren we daarbij op maat gemaakte content in de vorm van tekst, fotografie, video en concepten voor events. Onze focus is daarbij gericht op social media en events . Als social media bureau staan we dan ook graag voor je klaar.

Natuurlijk is maatwerk communicatie van groot belang. Wij zorgen voor specifieke content en innovatieve concepten voor evenementen die daadwerkelijk aansluiten bij jouw doelgroep. Wij willen de doelgroep iets laten voelen en aanzetten tot de gewenste actie. Dit gaat veel verder dan de grenzen van een scherm. Met de juiste beleving en storytelling, op de juiste plek, zodat je de doelgroep in hoofd én hart raakt! Alleen op deze manier heeft de boodschap die je verspreid meerwaarde. Binnen ons social media bureau ligt de focus vooral op het bedenken, traceren, produceren en verspreiden van content via social media en met pakkende events. Dit kunnen via verschillende platformen zijn zoals: YouTube, Instagram, Facebook, Pinterest of LinkedIn. Maar ook via onze social influencers waarmee wij een sfeervolle brandevent of ‘meet & greet’ organiseren, waarbij zij op een unieke wijze jouw verhaal verteld en gedeeld wordt. Wij zorgen voor meer geïnteresseerde volgers, on- en offline!

Elk social media kanaal heeft zijn eigen specifieke eisen als het aankomt op content. Zo is Youtube is het meest krachtige en dominantste online platform voor videomarketing, waar Instagram en Facebook niet meer weg te denken zijn uit het huidige medialandschap. Een goed onderhouden social media kanaal met pakkende content draagt bij aan de online profilering en beleving van een organisatie.

Of dat nu in de vorm van een pakkende tekst of een aansprekende video is. Een spraakmakende Youtube serie, Insta Story reeks of Facebook Live event die de volgers voor een langere periode geboeid houdt. Wij zorgen voor vernieuwend materiaal dat ook nog eens creatief en inspirerend is. Bij ContentToday geloven we dan ook in een gecombineerde aanpak waarbij we gebruik maken van oude kennis en nieuwe creativiteit.

Social Media Bureau

Professioneel social media bureau

Binnen ons content marketing bureau zijn we van alle markten thuis. Dat betekent dat je als marketing communicatie -en marketing manager te maken hebt met één vast aanspreekpunt. Van idee tot aan de feitelijke productie en plaatsing. Binnen ons social media bureau hebben we de beschikking over diverse specialisten zodat we ook voor een interne productie kunnen zorgen. Daarbij kun je denken aan het bedenken van YouTube series, engaging insta stories tot Facebook live posts. Wij zorgen voor pakkende content wat werkt voor de doelgroep!

Wij staan voor je klaar voor het creëren van maatwerk. Niet alleen voor het bedenken van een content strategie, maar natuurlijk ook in de uitvoering en lancering daarvan. Wij werken daarbij volgens een strakke content planning en nemen dit volledig uit handen. Als influencer marketing bureau werken we nauw samen met diverse soorten influencers. Het influencer netwerk van ContentToday bestaat uit meer dan 1000 social influencers uit heel Nederland en België. Een leuke kookdemonstratie en unieke recepten laten ontwikkelen in samenwerking met een bekende foodblogger? Of een relevante fashion & beauty Youtuber laten langskomen voor een originele meet & greet sessie? Wij verzorgen dit van A tot Z, van concept tot uitvoering.

Binnen ons social media bureau verzorgen we daarbij tevens diverse fotoreportages en after video’s die altijd op maat worden gemaakt. Social media bureau ContentToday is dan ook niet voor niets dé specialist op het gebied van content marketing.Content Marketing Bureau ContentToday logo

Content marketing & storytelling


ContentToday is een creatief storytelling bureau voor aansprekend werk. Van de productie van een commercial of een magazine tot grote events organiseren en jouw social media kanalen beheren: wij fixen het! Wij kunnen (bijna) alles uit onze vingers toveren, maar houden wel altijd onze doelen scherp. Onze missie is namelijk: het gewenste resultaat leveren en een fijne samenwerking met jou aangaan. We creëren ijzersterke (video)content, social media strategieën, creatieve concepten, events, 360-graden campagnes, designs en (retail)activaties. Dit doen we voor klanten die hun doelgroep willen bereiken, raken en aanzetten tot de gewenste actie.

We bedenken, we maken en we ontzorgen. En we zijn slechts een telefoontje of mail van jou verwijderd.
Bel of mail: 030 3074939info@contenttoday.nl

Wij werken onder andere voor:

referentie Albert Heijnreferentie BCCreferentie a.s.r. Vastgoedreferentie Colliers Internationalreferentie Gemeente Utrechtreferentie KWFreferentie AVROTROSreferentie Cosmo Hairstylingreferentie Bagels and beans referentie Rabobank referentie Exact Business Software referentie politie referentie The BarnMedia

Media


Videoproductie

Onze filmmakers werken nauw samen met ervaren videomarketeers. Wij richten ons op het produceren van creatieve online videocontent en branded channels voor merken en uitgevers op YouTube, Facebook, Instagram en Linkedin. Van casting, locatiescouting, script tot regie en montage. We maken social-videoseries met pakkende verhalen die de doelgroep raken en bewegen. Daarbij ontwikkelen we niet alleen creatieve formats, maar ook effectieve videomarketingstrategieën en -campagnes. Het videoteam van ContentToday zet zich vol passie in voor uiteenlopende videoproducties.

~ Lees meer ~

Foodlabel CookingToday

ContentToday is zowel contentbureau, -producent als -uitgever. Zo brengen wij eigen ideeën voor medialabels op de markt. Videoplatform CookingToday.nl is ons nieuwe foodlabel, met boeiende en smakelijke videoverhalen rondom het thema food. Niet te missen verhalen waarin de ervaringen en emoties van bijzondere mensen centraal staan. Ons platform is gelanceerd in exclusieve samenwerking met Jacinta Bokma -schrijver van kookboekenbestsellers en foodinspirator- en programmamaker Micheal Abspoel (Man bijt Hond).

~ Lees meer ~
Social

Social


Events

Wij zien een evenement als het moment om je verhaal te vertellen. In geuren en kleuren. En natuurlijk om de dialoog met de doelgroep aan te gaan. Daarom bedenken en organiseren wij unieke evenementen waarbij we onze klanten volledig ontzorgen. Indien gewenst zetten wij daarbij een passende Youtuber of Instagrammer in uit ons netwerk van 1000+ social influencers op het gebied van food, fashion & lifestyle. Uiteraard zorgen wij voor een stijlvolle aankleding, hospitality, entertainment en live posts op social media. In de afgelopen jaren hebben wij ons gespecialiseerd in de storytelling, branding, merkstrategie, evenementen en promotie van winkelcentra of -gebieden.

~ Lees meer ~

Influencermarketing

We zijn gespecialiseerd in influencermarketing en beschikken over een groot netwerk van social influencers. We weten wie oprecht fan is van jouw merk en op een aansprekende wijze het merkverhaal verder kan vertellen. Met de expertise van onze influencers helpen we merken aan unieke content en dragen we zorg voor een succesvolle merkstrategie. Wil je weten wie de juiste influencers zijn voor jouw merk?

~ Lees meer ~
Content

Content


Strategie & Social Media

Content betekent letterlijk ‘inhoud’. Content marketing is het verhaal dat je vertelt aan jouw doelgroep. Als de inhoud van het verhaal goed is boek je resultaat. Wat wil je vertellen, aan wie en wat zijn de doelstellingen? Hoe zet je social media effectief in? Het hebben van een heldere contentstrategie is een must en wij helpen je daar graag bij. Van strategie, creatie tot uitvoering.

~ Lees meer ~

Contentproductie

Videocontent nodig? Behoefte aan spraakmakende interviews of originele visual content voor Instagram? Wij hebben een eigen productiehuis en werken nauw samen met ons content creators netwerk. Stuk voor stuk getalenteerde contentmakers gespecialiseerd in tekst, beeld, geluid en video. U vraagt, wij draaien!

~ Lees meer ~

Nieuws en blogs

ContentToday logo

Vacature alert! Hostesses gezocht

Over de functie:Wij op zoek naar representatieve hostesses voor verschillende leuke evenementen in diverse centra en luxe shopping malls. Voor de maand oktober zoeken wij meerdere hostesses die beschikbaar zijn op de zaterdagen voor 4 tot 5 uur tussen 11.00 – 17.00 uur. De locatie is Rotterdam.


Lees verder…

ContentToday logo

Vacatures

ContentToday is een creatief contentmarketing & event buro. Wij zijn sterk in het bedenken en uitvoeren van booming concepten en verfrissende marketingstrategieën. Onze klanten zijn verschillende A-merken, diverse winkelgebieden en shoppingmalls. Ons kantoor is gevestigd in Utrecht (Leidsche Rijn).


Lees verder…

Contact

Social Media

Contact

TEL:030 - 307 49 39
E-MAIL:INFO@CONTENTTODAY.NL
ADRES:DISTELVLINDER 8, 3544 DW UTRECHT (LEIDSCHE RIJN)
BANK:NL95RABO0106670603
KVK:67259251
BTW:NL856900217B01
BIC:RABONL2U

Nieuwsbrief

Abonneer nu op onze gratis e-mail nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.