Content Marketing Bureau ContentToday logo
  • nieuws contenttoday header
  • Vacature alert! Hostesses gezocht

    Vacature alert! Hostesses gezocht

  • Vacatures

    Vacatures

Influencer Marketing Bureau

Influencer marketing bureau ContentToday

ContentToday is een influencer marketing bureau met een zeer groot en gevarieerd netwerk van ervaren influencers. Hierbij kun je denken aan vloggers en bloggers via de diverse social media kanalen die we kennen. Een aantal bekende voorbeelden daarvan zijn natuurlijk Instagram en YouTube. Maar, binnen ons influencer marketing bureau hebben we ook de beschikking over professionele sprekers en artiesten.

Zij zijn effectief inzetbaar voor bijvoorbeeld commercials, web series of PR events. Een influencer vertelt namelijk het verhaal van jouw merk aan de doelgroep die daarbij past. Bij ContentToday weten we dan ook als geen ander welke influencer aansluit bij het merk dat je als marketing manager wilt laten promoten. Uiteraard verloopt het inzetten van één van onze influencers in samenwerking met onze content en event specialisten.

Dat zorgt ervoor dat de content zowel interessant als prikkelend wordt waardoor delen en het ondernemen van actie binnen handbereik komen te liggen. Uiteindelijk zorgt dit voor meer naamsbekendheid van jouw merk of onderneming. Als influencer marketing bureau hebben we een gevarieerd netwerk van diverse influencers. Een leuke kookdemonstratie en unieke recepten laten ontwikkelen in samenwerking met een bekende foodblogger? Of een relevante fashion & beauty Youtuber laten langskomen voor een originele meet & greet sessie? Wij verzorgen dit van A tot Z, van concept tot uitvoering.

Professioneel influencer marketing bureau

Als social media marketing bureau weten we als geen ander hoe belang het creëren van creatieve en inspirerende content is. Dit kan aan de hand van een op maat gemaakte teksten die vervolgens via een strakke content planning ingezet kan worden via diverse social media platformen. Maar, het creëren en ontwikkelen van inhoudelijke content kan ook door samen te werken met succesvolle influencers.

Zij zijn tegenwoordig niet meer weg te denken als het gaat om de succesvolle marketing van een merk. Elke influencer heeft namelijk zijn of haar eigen specifieke doelgroep. Zo kun je eenvoudig het bereik én de naamsbekendheid van jouw merk vergroten. Uiteraard heeft dit op zijn beurt ook weer een positieve invloed op de conversie. Via ContentToday kan een influencer ook ingezet worden via diverse soorten PR events.

Daarbij kun je denken aan een meet & greet met een specifieke influencer. Het inzetten van deze personen voor TV commercials of web series behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Binnen ons content marketing bureau staan we dan ook graag voor je klaar. Van idee tot aan de feitelijke lancering zijn we graag jouw betrouwbare partner. Neem vrijblijvend contact met ons op als je meer wilt weten over het ruime netwerk van ons influencer marketing bureau.Content Marketing Bureau ContentToday logo

Content marketing & storytelling


ContentToday is een creatief storytelling bureau voor aansprekend werk. Van de productie van een commercial of een magazine tot grote events organiseren en jouw social media kanalen beheren: wij fixen het! Wij kunnen (bijna) alles uit onze vingers toveren, maar houden wel altijd onze doelen scherp. Onze missie is namelijk: het gewenste resultaat leveren en een fijne samenwerking met jou aangaan. We creëren ijzersterke (video)content, social media strategieën, creatieve concepten, events, 360-graden campagnes, designs en (retail)activaties. Dit doen we voor klanten die hun doelgroep willen bereiken, raken en aanzetten tot de gewenste actie.
Hier vind je ons werk

We bedenken, we maken en we ontzorgen. En we zijn slechts een telefoontje of mail van jou verwijderd.
Bel of mail: 030 3074939info@contenttoday.nl

Wij werken onder andere voor:

referentie Albert Heijnreferentie BCCreferentie a.s.r. Vastgoedreferentie Colliers Internationalreferentie Gemeente Utrechtreferentie KWFreferentie AVROTROSreferentie Cosmo Hairstylingreferentie Bagels and beans referentie Rabobank referentie Exact Business Software referentie politie referentie The BarnMedia

Media


Videoproductie

Onze filmmakers werken nauw samen met ervaren videomarketeers. Wij richten ons op het produceren van creatieve online videocontent en branded channels voor merken en uitgevers op YouTube, Facebook, Instagram en Linkedin. Van casting, locatiescouting, script tot regie en montage. We maken social-videoseries met pakkende verhalen die de doelgroep raken en bewegen. Daarbij ontwikkelen we niet alleen creatieve formats, maar ook effectieve videomarketingstrategieën en -campagnes. Het videoteam van ContentToday zet zich vol passie in voor uiteenlopende videoproducties.

~ Lees meer ~

Foodlabel CookingToday

ContentToday is zowel contentbureau, -producent als -uitgever. Zo brengen wij eigen ideeën voor medialabels op de markt. Videoplatform CookingToday.nl is ons nieuwe foodlabel, met boeiende en smakelijke videoverhalen rondom het thema food. Niet te missen verhalen waarin de ervaringen en emoties van bijzondere mensen centraal staan. Ons platform is gelanceerd in exclusieve samenwerking met Jacinta Bokma -schrijver van kookboekenbestsellers en foodinspirator- en programmamaker Micheal Abspoel (Man bijt Hond).

~ Lees meer ~
Social

Social


Events

Wij zien een evenement als het moment om je verhaal te vertellen. In geuren en kleuren. En natuurlijk om de dialoog met de doelgroep aan te gaan. Daarom bedenken en organiseren wij unieke evenementen waarbij we onze klanten volledig ontzorgen. Indien gewenst zetten wij daarbij een passende Youtuber of Instagrammer in uit ons netwerk van 1000+ social influencers op het gebied van food, fashion & lifestyle. Uiteraard zorgen wij voor een stijlvolle aankleding, hospitality, entertainment en live posts op social media. In de afgelopen jaren hebben wij ons gespecialiseerd in de storytelling, branding, merkstrategie, evenementen en promotie van winkelcentra of -gebieden.

~ Lees meer ~

Influencermarketing

We zijn gespecialiseerd in influencermarketing en beschikken over een groot netwerk van social influencers. We weten wie oprecht fan is van jouw merk en op een aansprekende wijze het merkverhaal verder kan vertellen. Met de expertise van onze influencers helpen we merken aan unieke content en dragen we zorg voor een succesvolle merkstrategie. Wil je weten wie de juiste influencers zijn voor jouw merk?

~ Lees meer ~
Content

Content


Strategie & Social Media

Content betekent letterlijk ‘inhoud’. Content marketing is het verhaal dat je vertelt aan jouw doelgroep. Als de inhoud van het verhaal goed is boek je resultaat. Wat wil je vertellen, aan wie en wat zijn de doelstellingen? Hoe zet je social media effectief in? Het hebben van een heldere contentstrategie is een must en wij helpen je daar graag bij. Van strategie, creatie tot uitvoering.

~ Lees meer ~

Contentproductie

Videocontent nodig? Behoefte aan spraakmakende interviews of originele visual content voor Instagram? Wij hebben een eigen productiehuis en werken nauw samen met ons content creators netwerk. Stuk voor stuk getalenteerde contentmakers gespecialiseerd in tekst, beeld, geluid en video. U vraagt, wij draaien!

~ Lees meer ~

Nieuws en blogs

ContentToday logo

Vacature alert! Hostesses gezocht

Over de functie:Wij op zoek naar representatieve hostesses voor verschillende leuke evenementen in diverse centra en luxe shopping malls. Voor de maand oktober zoeken wij meerdere hostesses die beschikbaar zijn op de zaterdagen voor 4 tot 5 uur tussen 11.00 – 17.00 uur. De locatie is Rotterdam.


Lees verder…

ContentToday logo

Vacatures

ContentToday is een creatief contentmarketing & event buro. Wij zijn sterk in het bedenken en uitvoeren van booming concepten en verfrissende marketingstrategieën. Onze klanten zijn verschillende A-merken, diverse winkelgebieden en shoppingmalls. Ons kantoor is gevestigd in Utrecht (Leidsche Rijn).


Lees verder…

Contact

Social Media

Contact

TEL:030 - 307 49 39
E-MAIL:INFO@CONTENTTODAY.NL
ADRES:DISTELVLINDER 8, 3544 DW UTRECHT (LEIDSCHE RIJN)
BANK:NL95RABO0106670603
KVK:67259251
BTW:NL856900217B01
BIC:RABONL2U

Nieuwsbrief

Abonneer nu op onze gratis e-mail nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.